Judecatorii au motivat decizia: "Reportera Pro TV a fost maltratata, umilita, insultata!" Dovada ca gestul lui Mihai Stoica a fost premeditat! VIDEO UPDATE

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iulie 2013, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 24 Iulie 2013, 16:25

Cel mai iubit club din Romania, 66 de ani de glorie si traditie, cea mai titrata echipa a Romaniei. Steaua Bucuresti nu e Mihai Stoica. Steaua nu poate fi reprezentata de comportamentul huliganic si lipsit de onoare al lui Mihai Stoica.

Steaua nu e nici Gigi Becali, nici Bourceanu si in niciun caz Mihai Stoica. Steaua nu poate fi asociata cu numele lui Mihai Stoica, singurul angajat din lumea asta care si-a lovit cu pumnul un suporter al echipei in timpul unui meci oficial. Singurul manager care nu are drept de semnatura, dupa ce finanatorul echipei, Gigi Becali, l-a prins ca fura din banii clubului. 

Steaua e Sevilla 86, Steaua Lacatus, Steaua e Fiara, dar pe teren, nu cu pumnii in tribune. Steaua e Hagi, Steaua e de 10 ani in Europa, Steaua e record de audienta si de tribune pline. Steaua e APARA, Duckadam!!! si Tudorel Stoica. Generalul Iordanescu. Steaua sunt suporterii, banii stransi poate greu pentru deplasare si cantecele inventate in tren.  Steaua e langa Hagi, Nadia si Nastase. Steaua e imaginea Romaniei. Steaua nu poate fi Mihai Stoica. 
 


Un reporter PRO TV a fost agresat de bodyguarzii personali ai team-managerului Stelei. Mihai Stoica si garzile de protectie i-au luat telefonul si i-au sters videourile filmate la altercatie

UPDATE de la Skopje!

23.00 Agresorul jurnalistei Alexandra Tanasescu, Iulian Ionita zis "Buze", a fost si el dus la sectia de politie si audiat. El a pledat vinovat si, dupa infatisarea in fata tribunalului a fost amendat cu 25.000 de dinari (400 de euro)

20.37 Prosport dezvaluie ca actiunea lui Mihai Stoica de luni seara a fost premeditata! „De acum o sa le arat eu ce inseamna reavointa. Incepand cu Skopje“ i-a transmis Mihai Stoica unui reporter in urma cu o saptamana

Redactorul Sef Prosport le raspunde suporterilor care il apara pe Mihai HOOLIGAN Stoica:

20.00 De mai bine de o ora Politia incearca sa il gaseasca pe "Buze", "gorila" lui Meme. Din informatiile ProSport se pare ca acesta a parasit Macedonia in urma cu doua ore - anunta Prosport.ro

19.20 "Aseara ar fi trebuit sa fie o seara normala, inaintea unui meci de cupe europene, n-a fost niciodata niciun incident. De cand patronul Stelei a intrat la inchisoare, managerul si-a asumat rolul de putere absoluta. Si-a asumat anumiti favoriti in lumea presei.

Unul dintre bodyguarzi m-a tras de mana, Mihai Stoica mi-a luat telefonul, in timp ce ma injura asa cum n-am mai auzit vreodata in viata mea.

Ne-am intalnit la hotel cand am fost insotita de politisti pentru a-i identifica pe cei vinovati. Ne-am reintalnit si in fata sectiei de politie. Si-a recunoscut vina in fata judecatorului, dar nu si-a cerut niciodata scuze.

Antrenorul Stelei (n.r Laurentiu Reghecampf) a avut o discutie cu mine, in jurul orei 2 noaptea, mi-a spus ca s-a mers prea departe si ca nu trebuia sa chemam politia, ca trebuia sa o rezolvam in Romania. Am vorbit in jur de 10 minute.

Mai multi jucatori mi-au trimis mesaje de incurajare" a spus Alexandra Tanasescu pentru Stirile ProTV.

In ciuda incidentului ce a avut loc, Alexandra Tanasescu e prezenta pe stadionul din Skopje pentru meciul Vardar - Steaua din aceasta seara.

18.30 Un echipaj al Politiei din Macedonia a plecat in urma cu jumatate de ora spre hotelul Stelei pentru a-l identifica pe bodyguard-ul care a bruscat-o pe Alexandra Tanasescu, urmand ca acesta sa fie adus la sectia de politie pentru declaratii - anunta Prosport.ro

18.45 Iata procesul verbal:
“Departamentul de delicte din Skopje prezinta plangerea depusa impotriva lui Mihai Stoica, din Bucuresti, pentru incalcarea prevederilor art.10, alin.1 prevazuta de art 10 alin.2 privitoare la Legea pentru incalcarea ordinii si linistii publice, si propune sanctionarea contravenientului, potrivit legii.
In data de 22.07.2013, la ora 18.30, pe stadionul national "Filip Vtori", din Skopje, s-a prezentat ziarista Tanasescu Alexandra, din Romania, sa filmeze antrenamentul fotbalistilor si membrii administrativi ai clubului Steaua. Potrivit plangerii nr.9288 din 22.07.2013, ziarista a fost maltratata, dispretuita, umilita si insultata cu nesabuinta si nerusinare, intr-un fel in care nici macar in gluma nu il faci si totul a continuat cu inregistrarile de pe telefonul mobil al reclamantei care au fost sterse, totul sub amenintari si sub presiune.
Avand in vedere cele de mai sus, il sanctionam pe parat cu 400 de euro, contravaloarea a 24.000 de denari, pentru incalcarea legii.

Judecator Stoianov Draghita
Grefier Vasilievska Lijupka"

17.44 "Asociatia Presei Sportive din Romania a aflat cu regret despre evenimentele petrecute aseara la Skopje, in Macedonia, la antrenamentul oficial al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, cand jurnalistii cotidianului Pro Sport si cei ai postului ProTV au fost agresati de Mihai Stoica, managerul general al gruparii din Ghencea.

APSR observa ca reactia oficialului stelist, care nu se afla la primul derapaj de acest fel, este cu totul nejustificata si trebuie sanctionata cu asprime.

In ultima vreme, FC Steaua Bucuresti, prin cativa oficiali ai sai, a obstructionat mai multi jurnalisti, care nu incercau decat sa-si faca meseria. Acreditari de presa ridicate, amenintari, iar acum agresiuni fizice, acestea sunt ingredientele cu care cei de la FC Steaua cred ca isi pot crea o imagine de club european.

Asociatia Presei Sportive condamna evenimentele regretabile de la Skopje si isi rezerva dreptul de a sesiza oficial UEFA si FIFA, avand speranta ca masurile nu vor intarzia.

De asemenea, APSR va trimite o sesizare scrisa Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste, denuntand ultimele actiuni ale FC Steaua impotriva jurnalistilor sportivi, fie ca sunt sau nu membri ai Asociatiei Presei Sportive din Romania" este comunicatul emis astazi de catre Asociatia Presei Sportive din Romania

16.25 Gica Popescu, cel care va candida la presedentia Federatiei anul viitor, a comentat incidentul din Macedonia "Ar trebui sa fie foarte atent la asemenea gesturi pentru ca se rasfrang asupra imaginii Stelei" a spus Gica Popescu.

16:09 Politia din Macedonia l-a identificat pe bodyguardul lui Mihai Stoica, agresorul jurnalistei Alexandra Tanasescu. Numele lui este Iulian Ionita, zis Buze, anunta Pro Sport.

Ionita are legaturi cu Clanul Sportivilor. El e cel care a luat-o de maini pe Alexandra si a bruscat-o, iar acum e dat disparut de la Skopje. Meme a preluat aspura lui toata vina.

Ionita, nume implicat in scandalul Uzunov, poate fi vazut AICI! E cel care da cu barosul.

Ora 15:57 Stoica a fost gasit vinovat de vatamare corporala si de maltratare de instanta de la Skopje.

Ora 12.00 Mihai Stoica a iesit din sala de tribunal dupa ce a pledat vinovat in cazul agresiunii de la stadion. El a fost amendat cu 25.000 de denari, adica 400 de euro si va suporta si cheltuielile de judecata. Politistii nu l-au putut identifica pe bodyguard.

Urmeaza sa fie audiata si reportera PRO TV. Procesul nu s-a incheiat inca.

Ora 11.18 De aproximativ 20 de minute, Mihai Stoica se afla in sala de judecata, unde explica incidentul in care a fost implicat ieri. Managerul se considera vinovat de ultraj si vatamare corporala. In curand, se asteapta decizia tribunalului.

Bodyguardul-agresor a avut probleme cu legea!

Politistii l-au interogat pe MM despre bodyguardul care a fost cel mai agresiv. Reactia lui MM? Nu stie cine e, sustine ca nu exista, nu e cazat pe nicaieri. Situatia e absurda, din moment ce exista proba VIDEO si politistii i-au pus-o din nou in fata lui Mihai Stoica. 

A doua minciuna a lui Meme!

De ce il ascunde Meme? Informatia vine de la Bogdan Steriopol, ziaristul ProSport, care a intrat si el in colimatorul lui Mihai Stoica, fiind injurat si bruscat la Skopje, alaturi de reporterul si operatorul PRO TV.

"Dupa ce ofiterul de presa a chemat paza, managerul a descoperit ca operatorul PRO TV incerca sa traga cateva cadre. Eu am fost primul luat in colimator de Mihai Stoica. Am vazut pe tunel cum Alexandrei i-a fost imobilizata mana de catre bodyguarzi, apoi managerul i-a smuls telefonul din mana.

Fainisi (n.r.: directorul de imagine al Stelei) a sters filmuletul din telefon. Am aflat ca bodyguardul care a bruscat-o cel mai rau ar avea antecedente grave, penale, iar oamenii de la Steaua vor sa ascunda acest lucru, asa ca l-au facut 'disparut' ", a spus jurnalistul ProSport la Ora Exacta, la Sport.ro

Medicii au chemat politia, dupa ce i-au scos certificat reporterului PRO TV!

Alexandra Tanasescu s-a dus la spital aseara, dupa altercatia cu Meme si bodyguarzii. Medicii i-au scos certificat medico-legal pentru multiple contuzii si i-au bandajat mana. Doctorii au fost cei care s-au autosesizat si au chemat politia - procedura standard in astfel de cazuri. Au venit doi politisti macedoneni, care nu stiau foarte bine engleza, asa ca au trimis agenti superiori ai Politiei din Macedonia. 

MM a negat totul pana cand politistii i-au spus: AVEM VIDEO!

Politistii au investigat cazul, au cerut sa vorbeasca cu Mihai Stoica, iar acesta le-a transmis ca nu stie despre ce e vorba. Au cerut sa vada filmuletul, dupa ce Mihai Stoica a negat ca a existat vreun incident. Dupa ce-au vazut filmuletul l-au luat pe Mihai Stoica la Politie. MM a dat declaratii pana la 4 dimineata. In prima faza a negat din nou ca a existat vreun incident, apoi a recunoscut ca a existat o altercatie. Alexandra a fost si ea la politie pentru declaratii si precizari.

Bodyguardul a fost dat disparut de stelisti!!!

Bodyguardul a fost dat disparut de stelisti, nu mai exista, nu e cazat, nu e de gasit pe nicaieri. Inca un update de la Alexandra Tanasescu si Viorel Molan. Acestia povestesc ca dupa ce i-au dat telefonul inapoi, MM a continuat sa faca si mai urat, injurand ca la usca cortului. Bodygurazii au bruscat-o si mai tare pe Alexandra decat se vede pe inregistrare. De asta a si ajuns la spital cu multiple contuzii. Cameramanul a fost nevoit sa opreasca imediat camera, temandu-se ca lucrurile sa nu degenereze. Cei doi au parasit stadionul intr-un cor de injuratori.

Antrenamentul n-a fost inchis de la inceput! MM a anuntat acest lucru, dupa ce si-a dat seama de gravitatea incidentului pe care l-a provocat:

Steaua nu avea antrenamentul inchis, initial era deschis pentru toata lumea, presa din Romania si din Macedonia. Dupa altercatie, MM a anuntat ca, de fapt, antrenamentul era inchis pentru toata presa. Dovada ca antrenamentul era deschis pentru toata presa: Steaua era obligata de UEFA sa lase antrenamentul deschis pentru 15 minute!

Prima minciuna a lui Meme!


UPDATE: Mihai Stoica si Alexandra Tanasescu au ajuns la Politia din Skopje, pentru declaratii, informeaza ProSport!


La ora 1.45, politistii erau la hotelul Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Alexandra are certificat medico-legal si i-a fost bandajata mana vatamata. Managerul Stelei a facut circ in fata hotelului Stelei, pana sa fie luat de oamenii legii: "Ba, eu sunt cetatean european!", le-a strigat el in zadar acestora.

In cursul diminetii de astazi, atat Stoica, cat si reportera PRO TV vor fi merge la politie, pentru studierea probelor video, pentru alte declaratii si precizari. Managerul Stelei si-a recunoscut vina, insa neaga ca oamenii de la SAS erau garzile sale de corp.


Cu ajutorul bodyguarzilor sai, care au tinut cu forta reporterul PRO TV, MM i-a smuls telefonul mobil din mana si i l-a pasat lui Fainisi. Ofiterul de presa al Stelei a sters fisierele video in care erau surprinse de aproape si frontal gesturile si limbajul agresiv ale lui Mihai Stoica. www.sport.ro are doar inregistrarea de pe camera operatorului, injurat si el intr-un mod ingrozitor de Mihai Stoica si amenintat cu bataia.

Care a fost dialogul care a precedat incidentele:

Fainisi: Alexandro, te rog frumos, nu mai discutam... Pe bune acum, parca nu stiai ca asta o sa se intample!

Alexandra: Nu, chiar nu stiam ca asta o sa se intample. Pe bune, mi se pare incredibil

Fainisi: Nu e prima data...

Alexandra: Mie mi se pare incredibil. Noi dam meciul si nu avem voie la antrenamentul oficial?

Fainisi: Nu ma intereseaza. Antrenamentul oficial este antrenamentul oficial al FC Steaua BUCURESTI, nu al lui Vardar Skopje

Mihai Stoica: Bai, ia plecati, bai...hai,. ca pana acum am vorbit frumos...ia, carati-va, ba!
Fainisi: N-are rost sa...
Alexandra: Varu, filmeaza!

Fainisi (se apropie de operator): Varule, te rog frumos...

Viorel Molan (operator): Stai, ma, Mihaie...vorbim frumos...ne calmam...vorbim, frumos, nu am jignit pe nimeni

Fainisi catre Mihai Stoica: Gata, Meme...

Viorel Molan: Meme, nu am jignit pe nimeni!

Mihai Stoica: Ia, plecati, in p*** mea de aici, ma rog de voi sa plecati?

Viorel Molan: Pai, nu, dar vorbeam frumos, nu am jignit pe nimeni...nu am jignit pe nimeni

Mihai Stoica (incepe sa se vada si el - filmarea e de jos): Afara, da-te-n p*** mea!!! Gata!!! Hai!!!

Viorel Molan: De ce vorbesti asa cu mine?

Mihai Stoica (se vede deja apropiindu-se de camera): Pentru ca asa vrea p** mea, d-aia !

Viorel Molan: Nu e frumos sa vorbesti asa!

Mihai Stoica: Afara, ma!  Bai, iesi afara, ma!

Fainisi: Hai, te rog eu!

Mihai Stoica: Bai, iesi afara! Nu ma fa sa dau in tine!!! Iesi afara!!!

Viorel Molan: Pai, n-ai cum sa dai in mine...

Mihai Stoica: E, p***... n-am cum sa dau in tine!

Mihai Stoica: Du-te, ma, in p*** mea! Hai, misca-te!

Mihai Stoica sau un bodyguard: Ce p*** **** vrei, ma?

Viorel Molan: Eu ti-am vorbit frumos...

Mihai Stoica sau un bodyguard: Iesi, baga-mi-as p*** in familia m*** 

Mihai Stoica: Te bag in seama, vorbesc frumos cu tine... 

Bodyguard catre Alexandra: Hai, printesa mea, misca-te si tu!

Bodyguard catre operator: Mai mult il atati, daca stai aici...

Viorel Molan: Stau dupa reporterul meu, crezi ca voiam sa il jignesc sau sa ii zic ceva? Nu e frumos

Mihai Stoica: Nu-i frumos! Ia zi tu, ma, ce-i frumos! Ma!

Viorel Molan: Meme, nu-i frumos...atata ti-am zis...

Mihai Stoica: Gata, bai!!!!!!

Viorel Molan: Nu te-am jignit in viata mea 

Mihai Stoica: Nu vreau ca sa intru la puscarie! F*** in g***! Nu mai filma, ma!


In cadru se vad Meme si Alexandra, bodyguarzii o tin de maini cu forta, MM ii smulge telefonul:

Alexandra: Cum sa-mi iei telefonul din mana?

Meme Stoica (slab, greu de inteles): Filmeaza... 

Alexandra: Cum sa-mi iei telefonul din mana?

Mihai Stoica ii ia telefonul din mana, cu ajutorul bodyguarzilor, iar Alexandra se chinuie sa il recupereze. Imaginile sunt neclare. Fanisi pune mana pe telefon si sterge videourile.

Alexandra: Da-mi telefonul!!!
Alexandra: Da-mi telefonul!!!

Mihai Stoica tipa si el, nu se intelege decat: Hai, da-i drumul de aici !!!

Alexandra Tanasescu are 25 de ani, este reporterul numarul 1 pe Steaua. De 5 ani, a fost principalul reporter la zeci de meciuri in cupele europene si sute in campionat, fara sa fi fost implicata in niciun incident pana acum. 

PRO TV isi exprima regretul ca o comunitate uriasa cu ani de glorie si care a contribuit la succesul romanilor a ajuns sa fie reprezentata de singurul angajat care si-a lovit un suporter in timpul unui joc oficial si singurul manager general caruia patronul i-a retras dreptul de semnatura pentru antecedente cunoscute public.

Intrucat PRO TV nu considera ca Mihai Stoica reprezinta Steaua Bucuresti a luat decizia de a depune plangere impotriva team-managerului echipei. Plangerile vor ajunge la FRF si la UEFA, organizatorul meciului Vardar - Steaua, marti, 23 iulie, meci transmis in Romania in direct la PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!