FOTO Bodyguard-ul viral al lui Leo Messi a primit o ofertă nebună! 25.000 de dolari de la un site pentru adulți. Ce trebuie să facă 

Yassine Chueko bodyguard Messi Leo Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:40
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:40

Yassine Chueko a devenit cunoscut după ce a fost angajat să îi fie bodyguard lui Leo Messi. 

Luptătorul specializat în MMA a ajuns viral după ce a fost surprins urmărindu-l îndeaproape pe campionul mondial, la fiecare pas făcut la meciurile lui Inter Miami, inclusiv în timpul partidei. Yassine Chueko a fost filmat alergând pe marginea terenului, în paralel cu Messi și intervenind în câteva rânduri când fanii s-au apropiat prea mult de jucător. 

Chueko a căpătat o tot mai mare popularitate în ultimele săptămâni, iar acum a primit o propunere complet neobișnuită. Conform Daily Mail, bodyguard-ul lui Leo Messi a primit o ofertă de 25.000 de dolari pentru a se alătura unui site pentru adulți. 

Yassine Chueko, ofertă de la un site pentru adulți 

Vice președintele site-ului pentru adulți a făcut o scrisoare în care i se adresa lui Yassine Chueko, pentru a deveni „noul lor ambasador în arte marțiale”. Scrisoarea a fost publicată pe site-ul oficial, iar acolo este întrebat dacă „ar fi pregătit să posteze clipuri și poze cu el de la antrenamente, în timp ce își flexează mușchii, dar arată și o parte din viața sa alături de Messi”. 

Pe lângă oferta inițială de 25.000 de dolari pentru deschiderea contului, lui Chueko i s-a oferit și un salariu de 50.000 de dolari pentru a deveni ambasador. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!