Blaze părăsește competiția Survivor România! Doar 4 concurenți continuă lupta spre marele premiu

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 11:05
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 11:06

Atunci când crezi în puterea ta interioară, dar și exterioară, când vrei să arăți că poți depăși orice provocare, când nu crezi în imposibil... atunci ai șansa să fii măreț. 

Asta arată concurenții Survivor România de peste patru luni. Iar aseară, cinci concurenți au oferit o luptă pe cinste. Au arătat că sunt mai puternici ca niciodată, iar asta s-a transpus până și în emoția eliminării. 

În timpul confruntării, Elena a demonstrat că le poate face față băieților și a reușit să-i elimine, rând pe rând, jucând finala cu Alex Delea. Chiar dacă a pierdut, aceasta a câștigat încrederea că nimic nu-i poate sta în cale. De cealaltă parte, pentru Delea a fost prima victorie în confruntările individuale... una venită la momentul perfect! 

Consiliul serii a fost unul incredibil. Patru jucători au fost nominalizați, singurul fără griji fiind Alex Delea, purtătorul de colan. Ca de fiecare dată, vestea finală a fost oferită de către Daniel Pavel: Blaze este concurentul care a părăsit competiția. Mândru de el, dar și de ceea ce a arătat, acesta a spus: ”Vreau să mulțumesc publicului care m-a votat până acum. Sunt foarte recunoscător și, din tot sufletul, sunt foarte fericit. Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Sunt foarte mândru de mine, de cum am evoluat. Vreau să-mi schimb viața, nu sunt bogat, dar știu ce înseamnă să nu ai nimic

Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.7 puncte de audiență și 16.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au urmărit evoluția senzațională a jocului, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 2 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe PRO TV.

Alex Delea. Alex Nedelcu. Elena Chiriac. Ionuț Popa! Ei sunt jucătorii care merg mai departe. Drumul lor spre finală, din 31 mai, dar și spre premiul de 100.000 de euro este aproape de final. Însă, diseară, îi așteaptă o nouă luptă! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO! Dar, în această seară, emisiunea poate fi urmărită înaintea jocului de pe TV! Câte o persoană apropiată fiecărui concurent rămas în competiție va discuta cu Zanni despre evoluția incredibilă a competiției!   

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Jocul din această seară poate fi urmărit în avans pe VOYO! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!