Becali se simte "copilul vitreg" al Romaniei! Cum le cere procurorilor DOBANDA pe valiza si de ce se bazeaza pe UEFA

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Martie 2012, 21:00
Data actualizarii: Marti 06 Martie 2012, 21:00

Becali este convins ca judecatorul nu va dicta nicio sanctiune impotriva sa si a precizat ca in cazul in care procurorii vor face recurs, atunci va cere dobanda pentru banii sechestrati.

"Nu poate sa spuna nimeni la premiere, mita. Astea sunt uneltiri satanice, care au fost facute pentru dosarele fabricate impotriva mea. Daca procurorii nu vor face recurs, iau banii si imi vad de treaba mea, pentru ca pana la urma nu platesc ei, plateste statul din bani de la Buget. Daca vor face recurs, atunci voi cere si dobanda, dobanda legala de 4-500.000. Credeti ca un membru in Consiliul stiintific al CSM poate sa spuna vreodata mita? Nu are cum", a spus Becali.

Dupa ce procurorul DNA care a sustinut pledoaria acuzarii la finalul dosarului Valiza le-a spus judecatorilor instantei supreme ca George Becali si avocata Alina Ciul ar trebui condamnati la pedepse cu executare, finantatorul stelist s-a aratat intrigat de aceasta solicitare. "Este intrigrarea mea ca in tara mea se poate numi premierea mita si coruptie. De aceea am si rugat onorata iCCJ, pentru ca cunoaste speta, ca presedintele completului, sa dea un semnal ca in tara Romaneasca se face dreptate, exista justitie, mai ales la iCCJ, mai intai sa imi dea cei 1,7 milioane, care sunt banii mei, iar apoi sa hotarasca ce vor", a subliniat Becali.

Gigi Becali a precizat ca in cazul in care premierea ar fi fost considerata mita, atunci UEFA ar fi cerut retrogradarea Stelei. "Din moment ce ai trei dosare penale, cand te aresteaza din casa ta in fata copiilor tai si ii crezi pe aia si nu pe Becali... Daca premierea era coruptie, atunci aia de la UEFA retrogradau pe Steaua, ce, nu au retrogradat-o pe Arges? Atunci normal ca te consideri un copil vitreg", a explicat Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!