VIDEO Imagini neverosimile la un meci de fotbal: arbitrii și jucătorii și-au împărțit pumni și picioare pe teren

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 13:51
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 13:52

Haos la un meci din campionatul Libiei.

Al Ahly Tripoli și Al Athad s-au duelat, luni, în runda a patra din campionatul Libiei, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. La finalul meciului, arbitrii și fotbaliști și-au împărțit pumni și picioare.

Bătaie generală la un meci din Libia

În momentul în care centralul a fluierat finalul partidei, mai mulți jucători, inclusiv de pe banca de rezerve, au mers la arbitru pentru a-i cere socoteală, l-au împins, l-au tras de tricou, iar "cavalerii fluierului" nu au rămas datori, scrie Ole.

În imaginile publicate pe rețelele sociale, se poate observa cum unul dintre arbitrii îl lovește de două ori cu pumnul pe unul dintre fotbaliști, iar apoi izbucnește o adevărată bătaie generală între cele două părți.

"Unii dintre ei au încercat să calmeze spiritele și să îi despartă, dar s-au implicat mai mulți în bătaia respectivă, iar situația a scăpat de sub control.

Până acum, niciuna dintre echipe nu a oferit vreun comentariu, astfel că va trebuia să așteptăm consecințelor evenimentelor din Libia, țară din nordul Africii", a scris sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!