Banca Intesa Sanpaolo ii ajuta pe copiii din Romania sa ajunga la AC Milan!

AC Milan Milan Junior Camp Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2009, 15:46
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2009, 16:10

Copiii din Romania pot ajunge si ei ca Paolo Maldini, Kaka sau Pato. AC Milan a ales Bucurestiul pentru desfasurarea celebrei Junior Camp, care cauta viitoarele vedete in peste 30 de tari din lume.

200 de copii romani cu varste intre 7 si 14 ani se pot inscrie incepand cu 15 mai la Milan Junior Camp, eveniment desfasurat in premiera in tara noastra in perioada 29 iunie - 3 iulie, pe stadionul Sportul Studentesc din Bucuresti. La finalul celor 5 zile vor fi selectati doi dintre cei mai talentati tineri jucatori, ce vor fi invitati la Milano pe stadionul San Siro impreuna cu alti copii din peste 30 de tari din lume.

Fostul campion cu AC Milan si jucator in nationala Italiei, Daniele Massaro a lansat oficial proiectul in Romania si a anuntat ca nu doar castigatorii Junior Camp pot ajunge la echipa Rossonera. Cei care se vor remarca la antrenamente vor ramane in atentia echipei milaneze: "Tinerii care vor participa la Milan Junior Camp Bucuresti 2009 vor avea posibilitatea sa se antreneze, folosind metodele specifice personalului tehnic de la AC Milan. Daca in timpul evenimentului, vom observa copii cu talent deosebit, ii vom urmari cu atentie, oferindu-le posibiliattea sa intra in marea familie Rossonera." – a spus Masaro, care s-a sfatuit inainte sa vina in Romania cu Florin Raducioiu, primul jucator roman din istoria lui AC Milan.

Daca stii fotbal si ai intre 7 si 14 ani, inscrie-te intre 15 si 20 mai la Stadionul Sportul Studentesc!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!