ATACURI TERORISTE: 5 strategii care te pot salva de atacul cu cutitul! Sfaturile unui expert - ce trebuie sa faci in astfel de situatii

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2016, 12:41
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2016, 12:47

Citeste continuarea aici.

Nu o sa mi se intample mie! Asta au spus probabil si victimele din situatiile de mai jos, petrecute in ultima luna in Franta, Germania, Japonia si Anglia:

Fie ca a fost vorba de atacuri teroriste sau doar de minti criminale, aceste evenimente arata ca armele albe raman in continuare unele dintre cele mai periculoase obiecte de atac. In plus, oamenii care nu se antreneaza specific, habar n-au care este abordarea inteligenta in astfel de cazuri! Iata, ce se poate intampla intr-un atac real (ATENTIE, imagini cu o puternica incarcatura emotionala!):

Trebuie spus de la bun inceput. Apararile impotriva cutitului pe care le vezi in filme, nu au nicio legatura cu realitatea! Mai mult chiar, nici atacurile nu seamana cu cele de pe ecran. In realitate, acestea sunt mult mai rapide si haotice.

3 idei de baza in atacurile cu cutitul:

  • NU exista una sau mai multe “tehnici” care te pot apara de cutit! In artele martiale exista in primul rand principii si strategii. Uita de tehnicile de blocare a loviturilor de cutit!
  • NU face pe eroul! Cutitul este o arma extrem de periculoasa.
  • FII PREGATIT sa fii taiat! In cazul unei lupte fii pregatit psihologic sa fii ranit, dar mai ales fii pregatit sa aplici tehnici de prim-ajutor atat pe tine, cat si pe ce cei din jurul tau, daca este cazul.

 

CLICK AICI pentru continuarea articolului: Cele 5 reguli care te pot SALVA in astfel de situatii!


Autorul Articolului

Tudor Mihaita este antrenor de Arte Martiale. A introdus in Romania in 2003 Gracie Jiu Jitsu, cel mai eficient stil de arte martiale din lume, folosit de forte speciale din SUA, precum US Army, CIA, Navy Seal sau FBI.  

Este antrenor al clubului Absoluto, cel mai medaliat club romanesc de arte martiale in ultimii trei ani. Este Campion European ADCC, Vicecampion European BJJ, Campion Open-ul Londrei, Campion Open-ul Berlinului.

A absolvit cursurile Scolii Superioare de Jurnalism, activand multi ani in presa scrisa si TV (Pro Sport, Men’s Health, Sport.ro, Pro TV s.a.)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!