Asta e echipa din care Becali poate face SELECTIA pentru Steaua! De doi dintre ei SIGUR n-a auzit! Cum arata echipa etapei

Steaua Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2013, 09:18
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2013, 15:17

Daca s-ar aduna toti intr-o echipa, ar fi dream-team! Cel putin pentru o zi! :)

In primul 11 al etapei a 24-a apare un singur stelist. Marcatorul de la Galati, Lukasz Szukala, a prins cea mai tare selectie a rundei din Liga I. Alaturi de el, in aparare, Celeban de la Vaslui, omul decisiv din partida cu Viitorul, si colegul sau Salageanu joaca alaturi de necunoscutul Tarca de la Bistrita.

Inca un nume pe care fanii vor avea probleme sa-l recunoasca daca nu sunt toata ziua cu ochii pe site-uri e Panagopoulos de la Severin. Chiar daca a uitat sa iasa la centrarea pentru golul lui Marc de la Ceahlaul, grecul are cel mai bun coeficient dintre toti portarii care au aparat in ultima runda!

La mijloc, favoritul sefului de la Liga, Sanmartean, are locul asigurat pe stanga . Noul mijlocas la moda in Romania, Dan Nistor, a pierdut cu Pandurii in Giulesti, insa meciul sau a fost in alta liga. Nistor are cel mai bun coeficient dintre toti jucatorii care au intrat in echipa etapei conform analizei ORTEC, alaturi de Nuno Viveiros de la Brasov, 8.6.

Laurentiu Marinescu (Petrolul - 8.3) si-a facut si el loc in spatele atacului format din Onofras (CSMS Iasi) si Bawab (Gaz Metan), titular in dream team chiar daca nu a inscris cu FC Brasov.

***Coeficientul ORTEC este dat de o medie a notelor pe care un jucator le primeste in functie de fiecare actiune la care participa, zona in care ea s-a produs si rezultatul ei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!