ARNOLD, OPERAT PE CORD | GENIAL! Care au fost primele cuvinte ale lui Schwarzenegger dupa ce s-a trezit
Sambata 31 Martie 2018, 11:47

ARNOLD, OPERAT PE CORD | GENIAL! Care au fost primele cuvinte ale lui Schwarzenegger dupa ce s-a trezit

Arnold Schwarzenegger s-a trezit dupa interventia chirugicala pe cord deschis.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Arnold a fost operat pentru inlocuirea unei valve cardiace implantata in urma cu 20 de ani si a rostit celebra replica din Terminator ''M-am intors'', a spus vineri purtatorul de cuvant al vedetei, potrivit Reuters.

Valva cardiaca pe care actorul a primit-o in 1997 trebuia inlocuita asa ca fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtatorul de cuvant al actorului, pe Twitter.

Actorul se recupereaza si este in stare stabila la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune in declaratie.

Schwarzenegger, in varsta de 70 de ani, ''s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost 'M-am intors''', a spus Ketchell.

Replica ''M-am intors'' este rostita de personajul interpretat de Schwarzenegger in celebrul sau film ''The Terminator'' (1984).

Nascut in Austria, Schwarzenegger a castigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe si de sapte ori titlul Mr. Olympia, inainte de a se apuca de actorie si a juca in filme de actiune precum ''Conan the Barbarian'' sau ''Commando''.

AgerpresBREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada