Anuntul MOMENTULUI in cazul lui Mario Iorgulescu! Fiul presedintelui LPF a fost dat in urmarire de Politia Romana

Mario Iorgulescu Stiri Anuntul MOMENTULUI in cazul lui Mario Iorgulescu! Fiul presedintelui LPF a fost dat in urmarire de Politia Romana
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Martie 2020, 18:57
Data actualizarii: Vineri 06 Martie 2020, 18:58

Mario Iorgulescu (24 ani) a fost dat in urmarire de catre Politia Romana, dupa propunerea Parchetului de arestare preventiva.

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, apare pe site-ul Politiei Romane la categoria "persoane urmarite", fiind acuzat de omor si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Pe profilul lui Mario Iorgulescu apar datele sale, data nasterii, cetatenia si domiciliul, dar si o descriere amanuntita a baiatului aflat intr-un spital din Italia.

"Inaltimea 191 cm, frunte lata, nas drept, ochi caprui, par saten, corpolenta attletica, tatuat pe mana stanga, cicatrici vechi pe antebratul maini drepte"
, l-au descris cei de la Politia Romana pe Mario Iorgulescu.

  • Anuntul MOMENTULUI in cazul lui Mario Iorgulescu! Fiul presedintelui LPF a fost dat in urmarire de Politia Romana

Accidentul s-a petrecut pe data de 8 septembrie, atunci cand Mario Iorgulescu, care conducea un Aston Martin model DBS cand a intrat intr-un tanar de 24 de ani care si-a pierdut viata. Viteza masinii fiului presedintelui LPF din momentul coliziunii era de 143 de km/h.

Mario a fost dus la spital, unde i s-au facut analize toxicologice. Rezultatele au iesit pe 11 septembrie, iar din ele a reiesit faptul ca baiatul consumase cocaina, iar concentratia alcoolemiei o avea de 1.96 gr/l alcool pur in sange dupa ce i-au prelevat prima mostra.

Pe 19 septembrie, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunaul Bucuresti au dispus efectuarea urmaririi penale, iar pe 23 septembrie a fost externat din Bucuresti, pentru a fi mutat la o clinica de terapie intensiva din Italia, unde a ramas internat pana pe 7 octombrie, cand a fost preluat de un institut de reabilitare psihiatrica din Italia. Pe 31 octombrie a fost internat la o alta clinica din Italia, unde s-ar afla si in prezent.

Pe 5 martie, Tribunalul Bucuresti a decis arestarea in lipsa a lui Mario Iorgulescu, care poate face apel la decizia judecatorilor.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!