Andrew Tate, reacție ironică după ce a fost reținut de DIICOT pentru trafic de persoane și viol! Ce a postat 

Andrew Tate Tristan Tate Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 18:50
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 18:52

Foștii kickboxeri, Andrew și Tristan Tate, frați de origine britanică, au fost reținuți de DIICOT joi seară, în România. 

Andrew și Tristan Tate au fost în centrul controverselor în ultimii ani, în special prin prisma declarațiilor făcute de-a lungul timpului de Andrew, cel care este și cel mai cunoscut dintre cei doi. Andrew Tate a câștigat numeroase titluri internaționale în kickboxing în carieră, fiind numit și al doilea cel mai bun luptător din lume, la categoria sa, în anul 2012. 

Acesta și-a construit o avere după retragerea din sport, însă a devenit rapid un personaj controversat, fiind reținut de autorități în repetate rânduri. Mai mult, recent a fost interzis de pe toate rețelele de socializare pentru o serie de declarații scandaloase făcute, însă a revenit pe Twitter după ce Elon Musk a preluat compania. 

Andrew și Tristan Tate, arestați pentru trafic de persoane și viol

După ce a fost ridicat de DIICOT de la domiciliul din Pipera, împreună cu fratele său, Andrew Tate a postat un mesaj ironic pe contul de Twitter, asta după ce în ultimele zile a avut o dispută indirectă cu activista Greta Thunberg.

„Matrix și-a trimis agenții”, a scris Tate pe Twitter, făcând o aluzie conform căreia populația este controlată de o organizație secretă. 

Andrew și Tristan Tate ar fi constituit, împreună cu doi români, un grup infracțional organizat, care racola, exploata și obliga femei să realizeze materiale pornografice, vândute ulterior pe site-urile de profil, după cum a informat Inspectoratul General al Poliției Române printr-un comunicat. 

În ceea ce privește acuzația de viol, aceasta datează din martie 2022, când o persoană a acuzat că a fost constrânsă de o persoană, în două diferite ocazii, prin exercitarea violenței fizice și prin presiuni psihologice, să întrețină relații sexuale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!