ALARMA la Poli! Iancu cere 2 mil euro de la autoritati ca echipa sa mai traiasca: "Nu mai putem plati nimic 5 luni de acum incolo"

Poli Timisoara Marian Iancu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2011, 17:01
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2011, 17:05

Poli Timisoara a intrat in criza! Intr-o intalnire cu autoritatile locale si judetene, Marian Iancu a anuntat ca 5 luni de acum incolo nu va mai putea baga bani in echipa.

Iancu cere autoritatilor aproape 2 milioane de euro ca echipa sa mai poata trai normal pana la primavara.

Mai exact, finantatorul Timisoarei a cerut 1.7 milioane de euro, motivand ca BKP s-a implicat intr-un proiect major in Bucuresti, iar toate resursele lor s-au indreptat acolo:

“Am discutat lucruri normale in relatia cu autoritatile. Am incercat sa-i fac sa inteleaga ca nu mai putem suporta exclusiv cheltuielile cu clubul. In ultima perioada au plecat de la BKP 6-7 milioane de euro, iar restul de bani pana la 11 milioane au fost sub forma de incasari la club. In urmatoarele 4-5 luni BKP nu mai poate sprijini financiar clubul pentru ca suntem implicati intr-un proiect major in Bucuresti. In aceste conditii avem nevoie de 1,6-1,7 milioane de euro pentru ca activitatea sa continue in bune conditiuni la echipa. Am promis autoritatilor ca echipa va ramane solida, a ramas un nucleu de 7-8 jucatori de la echipa vicecampioana. Trebuie sa vedem daca merita sa ramanem la nivelul acesta. In alte locuri autoritatile s-au implicat total, pe tricouri apare numele lor si as vrea ca si aici sa se simta acest lucru”, a declarat Iancu, infomeaza Opinia Timisoarei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!