Ajut-o pe Maria sa traiasca: Jucatorii lui Dinamo ajuta o fetita de 5 ani bolnava de cancer!

Bogdan Lobont Marius Niculae Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:02
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:05
Jucatorii lui Dinamo s-au alaturat celor de la Steaua si FC Arges pentru ajutorarea Mariei Chiritescu, in varsta de cinci ani, care sufera de cancer la oase!

Dupa ce jucatorii de la FC Arges ii ajuta pe parintii Mariei pentru ca acestia sa poata procura alimentele necesare si tratamentul prescris de catre medici, iar cei stelisti au donat in contul Simonei Chiritescu, mama Mariei, banii necesari tratamentului pe o luna, aproximativ 2.500 de euro, atacantul dinamovist Marius Niculae a oferit suma de 1.200 de lei pentru alimentele necesare pentru o luna, in timp ce portarul Bogdan Lobont si-a donat manusile personalizate pentru a fi vandute la licitatie.

La licitatia organizata pentru strangerea de fonduri pentru ajutarea Mariei, vor fi vandute tricourile jucatorilor Adrian Mutu, Cristian Chivu, Dorinel Munteanu, George Ogararu, Iulian Tames si Marius Niculae. Tricoul oferit de Dorinel Munteanu este cel cu numarul 8 in care a evoluat la echipa nationala. De asemenea, mai sunt asteptate tricourile fotbalistilor Nicolae Dica, Danut Coman si Adrian Neaga.

George Ogararu, alaturi de sotia sa Andreea, a facut demersurile necesare pentru ca Maria Chiritescu sa fie integrata intr-un program al Ministerului Sanatatii. Constul lunar al tratamentului este de 6.000 de euro. Parintii Mariei au mai primit 5.000 de lei stransi in urma vanzarii la licitatie a unor rochii de mireasa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!