Adevaratul motiv pentru care Gabriela Firea a lipsit de la ceremonia de 1 Decembrie! Unde a fost primarul capitalei in acest weekend

Gabriela Firea Bucuresti EURO 2020 Stiri Adevaratul motiv pentru care Gabriela Firea a lipsit de la ceremonia de 1 Decembrie! Unde a fost primarul capitalei in acest weekend
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 17:07
Data actualizarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 17:11

Vezi si - BREAKING NEWS | Romania si-a aflat grupa pentru EURO 2020! Suntem in grupa cu Spania, Suedia si Norvegia

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, i-a insotit pe Razvan Burleanu si Cosmin Contra la tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2020. Ea s-a intalnit la Dublin cu toti cei 12 primari ai oraselor care gazduiesc meciuri la Europeanul de peste mai putin de 2 ani!

Gabriela Firea a lipsit de la ceremonia de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf, ea avand programata intalnirea cu edilii oraselor Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen si Budapesta.

"Primarul General se va afla, in perioada 28 noiembrie - 2 decembrie, intr-o vizita oficiala la Dublin, prilej cu care va avea o intrevedere cu primarul orasului, Lord Nial Ring, pe teme ce vizeaza mobilitatea urbana, sanatatea si asistenta sociala.

Gabriela Firea va participa si la ceremonia de extragere a grupelor de calificare pentru Campionatul European de fotbal EURO 2020, eveniment care reuneste primarii celor 12 orase gazda ale Turneului final UEFA 2020, precum si reprezentantii federatiilor de fotbal din cele 55 de tari afiliate UEFA", se arata intr-un comunicat al PMB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!