Cutremur in echipa Stelei: 8 TITLUlari dispar din echipa! Testul de zeci de milioane al lui Reghecampf

Cutremur in echipa Stelei: 8 TITLUlari dispar din echipa! Testul de zeci de milioane al lui Reghecampf

Steaua se pregateste sa mai numere un titlu! Are 9 puncte peste Astra, aflata pe 2, cu 5 etape inainte de finalul campionatului.

In Ghencea se fac deja planuri pentru party-ul de final de sezon. Reghecampf incearca sa-si tina jucatorii atenti la calcule. In meciul cu FC Brasov, Steaua a convins ca rezultat, insa a tinut jocul departe de nivelul asteptat. Motivatia care vine permanent de pe banca nu-i convinge pe jucatori de importanta egala a meciurilor.

Tatarusanu, Gardos, Szukala, Pintilii, Latovlevici, Tamase, Adi Popa,  sau Chipciu mai vor un campionat in CV, apoi isi pot deschide telefoanele pentru numerele de strainatate. Asteapta cu totii transferuri importante, dupa doi ani in care le-au interzis rivalelor din Liga I sa-i ia la intrebari.

Steaua e in pericol sa-si piarda 8 titluari in perioada de transferuri! Pintilii e ultimul care a recunoscut ca e atras de posibilitatea aparitiei unei oferte.  In afara lui Tatarusanu, care a semnat deja cu Fiorentina, Latovlevici, Gardos, Tanase si Chipciu sunt si ei aproape sa se desparta de club. In aceste conditii, Reghe are un prim 11 de reinventat inainte sa viseze din nou la Champions League.

Pe cine se duc banii?

In afara solutiilor interne, la Steaua mai sunt cautate variante accesibile pe piata. Politica ramane aceeasi - in Ghencea vor ajunge tineri talentati, romani, care sa poata fi pusi in evidenta, apoi vanduti pe sume importante, dupa modelele Chiriches, Bogdan Stancu sau Rusescu.

Cum arata 11-le de start al Stelei in acest moment:

Tatarusanu - Varela, Gardos, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Sanmartean - Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu

Cum ar putea arata daca pleaca cei 8 titulari, avand in vedere solutiile pe care Reghecampf le are acum la dispozitie:

Nita - Prepelita, Rapa, Varela, Parvulescu - Filip, Sanmartean - Gradinaru, Stanciu, Iancu - Keseru

De ce transferuri are nevoie Steaua?

Care e cel mai bun transfer al Stelei in 2014? (4727 voturi)
 
Keseru
9.18%
434 voturi
 
Sanmartean
60.76%
2872 voturi
 
Chipciu, revenirea lui a fost decisiva
30.06%
1421 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies