Venele care par sa explodeze trag un semnal de alarma! RISCURILE la care se expun culturistii cand se antreneaza:

Sambata 31 Martie 2012, 19:12

	Venele care par sa explodeze trag un semnal de alarma! RISCURILE la care se expun culturistii cand se antreneaza:

Venele uriase care le apar culturistilor sunt un subiect la care multi specialisti se chinuie sa raspunda.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Venele umflate de sange din timpul antrenamentelor sunt asociate cu ridicatul greutatilor, insa nu este neaparat o lege. Multi care se mandresc cu vascularizarea buna de dupa antrenament pot avea o multime de probleme.Efectul exercitiilor fizice

Cand te antrenezi, muschii au nevoie de oxigen, iar ritmul cardiac creste. Inima pompeaza sange iar pulsul creste pentru a transporta oxigenul in corp. La fel se intampla si cu respiratia.

Presiunea
Una dintre ideile valabil acceptate este aceea ca presiunea creata de inima face venele sa se dilate, devenind astfel mai rigide si deplasandu-se in exteriorul muschiului. Specialistii de la ScientificAmerican spun ca presiunea inimii scade dupa ce capilarele sunt umplute de sangele pompat, eliberand astfel presiunea de pe arterele mari ale corpului.

Atentie mare

Revista Running Times atrage atentia : Venele mari pot fi un semnal de alarma pentru mai multe probleme care apar in organism.

Bolile de inima pot creste volumul venelor la fel si riscul unui atac de cord. Fumatul creste acest risc. Nivelul ridicat de stres are aceeasi actiune asupra venelor insa poate fi depistat usor la un control medical. Aceste probleme apar in mare parte la cei inaintati in varsta.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
BRAT