Sporturi

FOTO Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, argint la dublu-mixt la Europenele de tenis de masă. Francezii Lebesson / Jianan s-au impus cu 3:1

Tenisul de masă din România își confirmă valoarea în lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 20:59
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 21:13
  • Condusă de șeful FRTM Cristinel Romanescu, delegația României și-a adjudecat luni seara prima medalie la Europenele de tenis de masă de la Munchen.

UPDATE 21:00 Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au cucerit luni seara medalia de argint în proba de dublu mixt de la Campionatul European de tenis de masă individual seniori 2022, de la Munchen.

Berni și Ovidiu au fost învişi în finală de perechea franceză Emmanuel Lebesson/Jianan Yuan, scor 1-3.

Scorul pe seturi a fost 11-8, 6-11, 5-11, 9-11.

Știrea inițială

La Munchen, în cadrul Europeanului de tenis de masă, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu și-au asigurat deja argintul în proba de dublu-mixt. 

Calificare a fost dramatică în finala Campionatului European individual, ar de la 20:20, luni seara, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu joacă pentru medalia de aur la dublu mixt.

Finală pentru Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu 

Berni și Ovi au fost protagoniștii unei reveniri uimitoare împotriva uneia dintre cele mai puternice perechi din concurs, Robert Gardos/Sofia Polcanova, din Austria. 

După ce s-au văzut conduși rapid cu 2-0 la seturi de adversari, descătușarea a avut loc în setul al treilea, pe care tricolorii l-au adjudecat cu 11-9. 

A fost momentul din care Bernadette și Ovidiu au recuperat fantastic, au egalat scorul și au întors soarta unei semifinale de neuitat.

  • Semifinale: Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs - Robert Gardos/Sofia Polcanova (Austria) 3-2 (5-11, 7-11, 11-9, 11-7, 11-6)

Ovidiu Ionescu: "Îi mulțumesc lui Berni"

"Îi mulțumesc lui Berni, care a jucat foarte bine și pentru susținere spectatorilor și echipei, pentru că ne-au ajutat să câștigăm meciul. Eu și Berni ne înțelegem foarte bine și e important pentru o pereche de dublu. Până la finală vorbim despre tactică și ne bucurăm puțin pentru victoria din semifinală", a declarat Ovidiu Ionescu, după meciul împotriva austriecilor.

Finala are loc împotriva perechii Emmanuel Lebesson/Jianan Yuan (Franța), luni, de la ora 20:20

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies