Sotul Martinei Hingis, apel disperat la politie: "M-a BATUT nevasta, a vrut sa ma omoare!" Detalii din ancheta politistior: "Era lovit si zgariat!" Mama fostei tenismene a dat si ea :)

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 12:10

	Sotul Martinei Hingis, apel disperat la politie: "M-a BATUT nevasta, a vrut sa ma omoare!" Detalii din ancheta politistior: "Era lovit si zgariat!" Mama fostei tenismene a dat si ea :)

Politia elvetiana a avut parte de un apel mai putin obisnuit. Sotul Martinei Hingis a reclamat faptul ca a fost batut de nevasta si de mama acestuia.

Sotul Martinei Hingis a alertat politia pentru ca ar fi fost batut de sotia sa si de mama acesteia, a scris astazi cotidianul elevetian Blick.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al politiei din cantonul Schwytz.

"Am fost alertati de sot (n.r. - francezul Thibault Hutin, care practica echitatia) luni seara care ne-a spus ca sunt probleme grave la el acasa. Am intervenit pentru a regla situatia", a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

Incidentul s-a produs la domiciul cuplului, situat in orasul Feusisberg.

Thibault Hutin, in varsta de 26 de ani, nu a depus nicio plangere la politie, dar o poate face in termen de 30 de zile.

Conform Blick, Hutin a fost agresat de sotia sa si de soacra sa, Melanie Molitor, care "l-au batut si l-au zgariat".

"Am fost educat sa nu lovesc femeile. Am fost nevoit sa ma apar. Au vrut sa ma omoare. Sunt socat, nu am crezut ca se poate ajunge atat de departe", a spus Hutin.

Blick a notat ca Thibault Hutin a fost instalat provizoriu la un hotel si a precizat ca Martina Hingis nu a putut fi contactata.

Martina Hingis, fost numar 1 mondial feminin, este casatorita cu Thibault Hutin din decembrie 2010.

Sursa: Mediafax

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT