Serena Williams, pusă la zid de un apropiat al lui Ion Țiriac: „I-a dat Simona cu terenul în cap!”

Serena Williams cosmin hodor Simona Halep Sporturi Antrenorul Serenei Williams surprinde: ”A suferit niște traume în ultimii ani!” Imaginile hot postate de Serena pe Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 18:06
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 18:08

Cosmin Hodor, fostul șofer al lui Ion Țiriac, a făcut declarații virulente la adresa legendarei jucătoare de tenis americane Serena Williams.

Hodor repus pe tapet comportamentului pe care Serena Williams l-a avut la Wimbledon, în 2014, când s-a comportat ciudat la un meci de dublu alături de sora sa, Venus. Hodor a invocat acest episod pentru a susține că Williams, suspectată de dopaj în trecut, nu ar avea dreptul să o critice pe Simona Halep.

„Păi, ce să comenteze Serena? Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013 (n.r. – sunt, de fapt, din 2014), de la Wimbledon, și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America. S-a născut în America, sigur că e fenomen, pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. Nu poate să-i ia nimeni nici ei meritele, că a câștigat Grand Slam-uri. Dar ea să-și vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia...”, a spus Hodor, pentru Adevărul.

Hodor, atac devastator la Serena

Hodor a invitat-o pe Serena să-și vadă de treaba ei: „Păi, ce o interesează pe ea în America… I-a dat Simona cu terenul în cap, în 48 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla (n.r. – la Wimbledon 2019), dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de toate lucrurile astea. Să-și vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui”, a mai spus Hodor.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, potrivit unui anunț făcut de Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!