Povestea emotionanta a lui Florin Andone, romanul care a cucerit liga lui Messi si Ronaldo in acest sezon! SUPER VIDEO

Florin Andone, singurul roman din Spania, se pregateste sa-l intalneasca pe idolul sau, Ronaldo. Vor fi adversari in weekend.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 21:51
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 21:55

Mama lui Andone plange de emotie. Nu-i vine sa creada. Ea face curat in casele spaniolilor. Asa l-a crescut pe fiul ei, dupa ce si-a pierdut sotul intr-un accident de masina.

Florin Andone, autorul celui mai rapid gol al sezonului in Spania, se pregateste de intalnirea cu Ronaldo. Real vine sambata la Cordoba. Desi baiatul ei a ajuns celebru, mama lui Andone continua sa faca curat in casele spanionilor.

Dupa ce si-a pierdut sotul, acum 10 ani, mama lui Andone si-a luat copiii cu ea in Spania. Nici nu visa ca fiul ei va ajunge sa se bata cu Messi si Ronaldo.

"I-am cumparat o pereche de ghete care nu erau de firma, s-a dus sa dea o proba la Villarreal si-l strangeau ghetele si i-au facut mult rau la picioare. Dar asta nu l-a impiedicat sa lupte si sa mearga mai departe", spune mama lui Andone.

Andone si-a lasat in casa mamei albumul cu articole despre el, decupate din ziare, si un poster cu Torres. Tatal adoptiv al lui Andone tine cu Barca.
 

Modifică setările cookies