Povestea celui mai temut luptator de MMA: A fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru ce a facut! Vezi cu ce se ocupa:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 17:07
Povestea celui mai temut luptator de MMA: A fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru ce a facut! Vezi cu ce se ocupa:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Il cheama Lee Lamrani Ibrahim Murray si este cunoscut de catre fanii MMA ca “Lightning” Murray. Acest luptator este unul dintre cei mai periculosi sportivi din istoria MMA. Si-a facut un nume in cusca insa cei care nu auzisera de el din lupte au citit presa si s-au ingrozit.

Dana White, seful UFC, declara despre el ca este un tip cu adevarat infricosator.

In timpul carierei sale, Murray a fost implicat intr-o serie de activitati ilegale. Luptatorul a reusit sa organizeze doua grupari infractionale si le-a facut sa lucreze impreuna pentru a jefui o firma din Tonbridge (UK) care se ocupa cu transportul de valori.

Jaful a avut loc pe 21 februarie 2006. Infractorii au reusit sa ii rapeasca pe membi familiei sefului bancii si au imobilizat alti 14 angajati. Au reusit sa fuga cu 53 de milioane de lire. Politia a reusit sa recupereze doar o mica parte din acesti bani, iar majoritatea dintre cei implicati in acest jaf au ajuns la puscarie. Murray a fost prins de catre politia din Maroc, in Rabat si a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Pedeapsa lui a fost marita la 25 de ani dupa ce a fost prins incercand sa evadeze.

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies