Moment socant la o competitie de Jiu Jitsu! Mama unuia dintre copii a intrat pe suprafata sa vada daca baiatul ei este OK

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 09:10

	Moment socant la o competitie de Jiu Jitsu! Mama unuia dintre copii a intrat pe suprafata sa vada daca baiatul ei este OK

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Momentul a avut loc la o competitie de Jiu Jitsu Brazilian, un sport cu o dezvoltare incredibila in ultimii ani, in tarile arabe. Seicii din aceasta zona au investit atat de mult in BJJ incat l-au facut sport national, acesta fiind predat in scoli.

Mai mult, au adus unii dintre cei mai buni luptatori si antrenori din Brazilia, pentru a coordona dezvoltarea stilului! Seicii organizeaza foarte des competitii de acest fel, la majoritatea participand, in calitate de invitati, si persoane din familia regala.

Un episod unic s-a intamplat saptamana trecuta, cand, in timpul unui concurs intre copii, una dintre mama e intrat in fuga pe saltea, sa vada daca fiul sau este in regula. Amani Al Hashemi s-a dus direct la fiul sau in varsta de 11 ani, Nahia Abdalla Rahid, crezand ca acesta este accidentat. Bineinteles, copilul era in regula, insa atat arbitrul cat si ceilalti participanti la concurs au ramas stupefiati de moment!

Chiar daca momentul a fost unul stanjenitor, cei prezenti in tribune au inceput sa aplaude dupa ce femeia speriata a parasit suprafata, fiind asigurata de arbitru ca nu s-a intamplat nimic cu fiul ei.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies