Ion Tiriac stie ce ii trebuie fotbalului romanesc: "Daca ar 50 de Hagi mititei in tara, ne-am uita la fotbal cu alti ochi!"

Tiriac a vorbit despre sportul romanesc, in special despre fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Februarie 2020, 17:45
Data actualizarii: Sambata 29 Februarie 2020, 18:05

Ion Tiriac a fost prezent la patinoarul din Otopeni construit chiar de el si a vorbit despre realizarile lui Hagi la Viitorul. Acesta e de parere ca daca "Regele" ar fi multiplicat, fotbalul romanesc ar arata cu totul altfel.

"Hagi e unul singur. Dacă ar fi vreo 50 de Hagi mititei in tara asta iti promit eu ca ne-am uita la fotbal cu alti ochi decat aia cu care ne uitam azi.

Am spus intotdeauna, nu trebuie o enormitate, dar trebuie cuiva sa-i pese. Si pana acum din pacate, 30 de ani, nu i-a pasat nimanui. Gica Hagi este exemplul cel mai senzational, in 10-15 ani, de la 0, a ajuns campion national cu Viitorul, cu niste copii cu care a inceput de la gradinita", a spus Tiriac.

De asemenea, Ion Tiriac a dezvaluit ca se vor contrui 4 centre regionale de tenis.

"La Iasi daca se realizeaza acest centru regional de tenis, o sa fie pe departe cel mai mare din Romania, 23 de terenuri, 6 acoperite, cu camin, gradinita, tot ce trebuie la un loc. Omul sfinteste locul. Si domnul Boc ne-a confirmat ca-l face la Cluj. Langa Brasov, la Cristianu Mare, tot un primar. E vorba de om, nu de oras. Cel putin cele patru se pot face la tenis", a spus Tiriac.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies