Femeile vor sa fie dure: Tough Guy 2007!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 August 2007, 19:12
Data actualizarii: Joi 02 August 2007, 19:12
OAMENI DE FIER
Focul, sarma ghimpata sau curentul electric...sunt doar cateva din condimentele concursului - Omul de fier.  Cursa nervilor care se organizeaza anual in Anglia, e, mai nou, preferinta femei, care se inghesuie la start pe "campul otravit" - cum e cunoscut locul unde se desfasoara intrecerea!

Campul otravit din Perton, asa cum e cunoscut locul din apropiere de Wolverhampton, in Anglia, a fost luat cu asalt de peste 4000 de concurenti care au vrut sa termine pe podium una dintre cele mai tari competitii din lume....Tough Guy, omul de fier! Desi competitia se adreseaza mai mult barbatilor, femeile nu s-au lasat mai prejos. Alergatul printre capitele cu fan arzand, cataratul pe franghie, taratul prin noroi pe sub o plasa de sarma ghimpata sau gropile pline de namol au fost doar cateva din probele pe care concurentii au fost obligati sa le treaca.

Cea mai asteptata dar si cea mai tare proba a fost Proba Tigrului, concurentii s-au catarat pe doua dealuri, pe trasee separate de un gard electric prin care trece curent de 240 volti. Marele trofeu a fost castigat de stanca din Bristol, Vito Graffagnino, un obisnuit al curselor de gen.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!