"Daca va ajunge la puscarie, va fi omorat!" Mesajul celui mai periculos gangster din puscaria unde poate fi trimis Pistorius

"Daca va ajunge la puscarie, va fi omorat!" Mesajul celui mai periculos gangster din puscaria unde poate fi trimis Pistorius

Oscar Pistorius isi asteapta verdictul in cazul crimei de care este acuzat.

Viata lui Oscar Pistorius va fi in pericol, daca acesta merge la puscarie, anunta avocatul alergatorului acuzat ca si-a impuscat iubita Reeva Steenkamp. Acesta a fost amenintat de Khalil Subjee, liderul unei grupari violente din puscaria unde ar putea ajunge Pistorius.

Subjee a transmis un mesaj printr-un interviu prin telefon, in care ii spunea lui Pistorius sa nu creada ca va veni la puscarie sa fie vedeta. "Acest lucru nu se va intampla cat timp sunt eu aici. Daca il prindem cu telefoane mobile, televizor sau alte privilegii, il omoram", a fost mesajula menintator al gangsterului. Puscaria Kgosi Mumpuru din Pretoria este recunoscuta pentru violenta ei, bandele avand obiceiul de a transforma detinutii in sclavi sexuali in schimbul protectiei.

Avocatul lui Pistorius i-a cerut judecatoarei care se ocupa de caz sa nu il trimita pe Pistorius la puscarie, in timp ce familia victimei cere o pedeapsa mai mare decat cea pe care risca sa o primeasca alergatorul, de 15 ani de puscarie. Acesta ar putea totusi sa scape liber in urma procesului, desi si-a impuscat iubita de 4 ori prin usa toaletei. "Chiar si daca primeste 15 ani, este prea putin pentru o persoana care a omorat o victima neajutorata ce se ascundea in spatele unei usi", spune mama victimei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies