Cele doua surori care viseaza sa intre in istorie la Tokio: "E visul tuturor sportivilor!"

Doua romance vor sa scrie istorie la anul, la Tokyo!

Vor sa fie primele surori care iau medalie olimpica la canotaj! Pentru asta, trag din greu! Madalina a luat medalie olimpica la Rio. Sora mai mica, Amalia, e campioana europeana. Cele doua se pregatesc de mondiale, dar viseaza sa fie in barca de 8 plus 1 a Romaniei, la Tokyo!

"O medalie olimpica... e visul tuturor sportivilor. Sau poate vom fi in aceasi echipa si o vom lua impreuna . ce frumos ar fi" spune Madalina Beres.

Madalina a convins-o pe sora mai mica sa vina la canotaj. Cele doua s-au apucat de acest sport la aceasi varsta - 14 ani.

(O asculti?) "Da si nu , cum sunt surorile mai mici, mai incapatanate" spune Amalia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT