Sporturi

Ce s-a ales de cel mai musculos om din toate timpurile! A facut 6 operatii in 2 saptamani! Cum a ajuns sa arate AZI

Ronnie Coleman este cel mai mare culturist din toate timpurile, cu 8 titluri Mister Olympia in palmares.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 10:54
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 11:05

Considerat cel mai mare campion de culturism din toate timpurile, Ronnie Coleman are probleme mari de sanatate. Acesta a suferit 6 operatii in ultimele 2 saptamani si ajuns sa arate foarte rau.

"Incerc sa imi cresc bratele dar nu mai am timp. Am sase operatii in 2 saptamani. Este a treia operatie la spate din 2007 incoace, am avut ambele solduri inlocuite, la fel si vertebrele cervicale. Stiti insa ca nu ma las niciodata, am ADN de campion adevarat. Am avut oameni care m-au intrebat mereu daca ar fi sa o iau de la capat, daca as face acelasi lucru. Le-am zis ca bineinteles ca as fi ridicat greutati la fel de grele, chiar mai grele, sunt inca suparat ca nu am avut recorduri mai mari. Sunt bine insa, ma voi intoarce mai puternic dupa operatia asta", a spus Coleman

Acesta a fost elogiat si de Phil Heath, campionul de la Mister Olympia in ultimii 4 ani. Acesta a povestit cum l-a intalnit pe Coleman acum 10 ani, cand acesta era cel mai musculos om din lume. "Imi aduc aminte ca am stat ore in sir la coada pentru a obtine un autograf de la el, iar un an mai tarziu am fost la petrecerea data de el cand a iesit Mister Olympia", a spus Heath.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!