BREAKING NEWS! Robert Glință și-a anunțat retragerea din înotul profesionist! Comunicatul postat 

robert glinta inot Sporturi
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 15:52
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 15:52

Robert Glință (25 ani) și-a luat prin surprindere urmăritorii cu ultimul anunț făcut. 

Înotătorul a anunțat că face „un pas în spate” din înotul profesionist, prin intermediul unui comunicat în limba engleză pe care l-a postat pe rețelele sociale. Glință și-a motivat decizia, dezvăluind că este epuizat. 

Mesajul postat de Robert Glință 

„A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional.Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să cresc în ființa umană evoluată care sunt astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei a jucat un rol uriaș și a lăsat o urmă importantă în cariera și viața mea. Nu îmi pot exprima suficient recunoștința față de ei.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă.

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, a scris Robert Glință pe Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!