VIDEO Bogdan Stoica, debut cu înfrângere în ONE Championship, deși și-a trimis adversarul la podea. KO spectaculos

Bogdan Stoica NextGen Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 16:56
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 17:04

Bogdan Stoica a debuatat astăzi în ONE Championship.

Românul l-a avut adversar pe Beybulat Isaev, din Rusia, care cântărește 102 kilograme și măsoară un metru și nouăzeci de centimetri. Rusul este specializat în Muay Thai și practică această disciplină de la vârsta de 15 ani.

De partea cealaltă, Bogdan Stoica (31 de ani) este un kickboxer român și fost campion mondial SUPERKOMBAT la categoria cruiser. Cel mai tânăr campion din istoria promoției. Românul este fost dublu campion național de wushu.

Bogdan Stoica și Beybulat Isaev s-au întâlnit, astăzi, în cadrul evenimentului ONE: NEXTGEN. Aceasta a fost prima luptă în cușcă pentru kickboxerul român.

Românul a început bine meciul, a cotrolat centrul ringului și a stat excelent în schimburi de lovituri. Stoica a reușit chiar în finalul rundei secunde să-și trimită adversarul la podea.

Rusul și-a luat revanșa în repriza a treia când a controlat schimburile și l-a ținut la distanță pe român cu lovituri constante și foarte bine direcționate. La jumătatea rundei a treia a reușit chiar să-l trimită la podea pe român cu o lovitură năpransică la corp.

Deși vizibil afectat de loviturile adversarului, Bogdan Stoica a găsit puterea necesară pentru a duce meciul la capăt, însă a trebuit să se recunoască învins la puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!