Asta va fi raiul milionarilor din Romania: resort de golf de 15 mil €, inaugurat sambata! Presedintele Iohannis e asteptat la eveniment

Asta va fi raiul milionarilor din Romania: resort de golf de 15 mil €, inaugurat sambata! Presedintele Iohannis e asteptat la eveniment

Resortul a fost construit pe o durata de aproximativ doi ani

Cel mai modern resort de golf din Romania va fi inaugurat, sambata, la Ciugud, in judetul Alba, investitia fiind cifrata la 15 milioane de euro, iar la eveniment este asteptat si presedintele Klaus Iohannis, un pasionat de jocul de golf.

Noul club de golf a fost construit in localitatea Teleac, din comuna Ciugud, din judetul Alba, avand o suprafata de 62 de hectare ce cuprinde cel mai mare teren de golf din Romania, dar si o serie de facilitati de cazare si relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Potrivit unor surse locale, la deschiderea oficiala a clubului de golf este asteptat si presedintele Klaus Iohannis, care este un pasionat jucator de golf.

„Suntem extrem de incantati sa anuntam lansarea Theodora Golf Club, un proiect cu viziune pe termen lung, nascut din pasiunea pentru golf, un sport pe care il practic de peste 10 ani. Complexul isi propune sa devina o destinatie pe harta turismului romanesc si sa creasca potentialul turistic al zonei, la nivel national si international datorita pozitionarii sale excelente, chiar in inima tarii, in una dintre cele mai valoroase zone romanesti. Theodora Golf Club este o atractie unica in tara si in lume, ce se remarca in toate serviciile si facilitatile sale prin atentia la detalii, oferind o experinta de relaxare complexa,” declara Ioan Popa, presedintele Theodora Golf Club.

Resortul a fost construit pe o durata de aproximativ doi ani, iar inaugurarea oficiala a resortului va avea loc sambata, urmand ca terenul de golf sa fie deschis jucatorilor in primavara anului viitor.

Sursa foto: alba24.ro

Citeste si:golf
VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în PNL, între taberele Cîțu și Orban. Acuzații de ”trădare” și ”război”
BRAT
Modifică setările cookies