Asta va fi raiul milionarilor din Romania: resort de golf de 15 mil €, inaugurat sambata! Presedintele Iohannis e asteptat la eveniment
13 2017 14:21

Asta va fi raiul milionarilor din Romania: resort de golf de 15 mil €, inaugurat sambata! Presedintele Iohannis e asteptat la eveniment

Resortul a fost construit pe o durata de aproximativ doi ani

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Cel mai modern resort de golf din Romania va fi inaugurat, sambata, la Ciugud, in judetul Alba, investitia fiind cifrata la 15 milioane de euro, iar la eveniment este asteptat si presedintele Klaus Iohannis, un pasionat de jocul de golf.

Noul club de golf a fost construit in localitatea Teleac, din comuna Ciugud, din judetul Alba, avand o suprafata de 62 de hectare ce cuprinde cel mai mare teren de golf din Romania, dar si o serie de facilitati de cazare si relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Potrivit unor surse locale, la deschiderea oficiala a clubului de golf este asteptat si presedintele Klaus Iohannis, care este un pasionat jucator de golf.

„Suntem extrem de incantati sa anuntam lansarea Theodora Golf Club, un proiect cu viziune pe termen lung, nascut din pasiunea pentru golf, un sport pe care il practic de peste 10 ani. Complexul isi propune sa devina o destinatie pe harta turismului romanesc si sa creasca potentialul turistic al zonei, la nivel national si international datorita pozitionarii sale excelente, chiar in inima tarii, in una dintre cele mai valoroase zone romanesti. Theodora Golf Club este o atractie unica in tara si in lume, ce se remarca in toate serviciile si facilitatile sale prin atentia la detalii, oferind o experinta de relaxare complexa,” declara Ioan Popa, presedintele Theodora Golf Club.

Resortul a fost construit pe o durata de aproximativ doi ani, iar inaugurarea oficiala a resortului va avea loc sambata, urmand ca terenul de golf sa fie deschis jucatorilor in primavara anului viitor.

Sursa foto: alba24.ro2 comentarii
  • 13 2017
    I Domnule Pop, acest teren este o investitie privata. Pe cei care au investit in acest proiect nu ii intereseaza ce faceti cu banii dumneavoastra, asa ca, ar fi frumos ca nici pe dumneavoastra sa nu va intereseze ce fac ei cu banii lor. Cei care au facut investitia sunt fam. POPA, proprietarii TRANSAVIA....
  • 13 2017
    pop TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA ... Teren de golf si stadioane noi ne mai trebuiau , in rest avem de toate . Pe vremea romanilor oamenii primeau ,, PIINE SI CIRC ,, . Dupa cum se vede noi avem parte mai mult de circ ....
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT