Joi 01 Martie 2012, 09:14

Asta e cea mai tare: Tiger Woods renunta la golf pentru a se inrola in armata! Vezi de unde i-a venit ideea:


	Asta e cea mai tare: Tiger Woods renunta la golf pentru a se inrola in armata! Vezi de unde i-a venit ideea:

Banii nu aduc fericirea. Este si cazul lui Tiger Woods, unul dintre cei mai bogati sportivi ai lumii, care este gata sa renunte de tot la golf.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fostul antrenor al lui Tiger Woods, Hank Haney, a recunoscut ca elevul sau este gata sa renunte la golf pentru a putea fi puscas marin in armata SUA.

Colaborarea dintre Woods si Haney s-a sfarsit in 2010, dupa implicarea acestuia intr-un scandal sexual. Tiger Woods a visat dintotdeauna sa isi serveasca patria, la fel cum a facut-o tatal sau Earl, care a luptat in Vietnam.

“Nu stiu cum o sa faca lucrul asta, insa dupa ce am vorbit cu el mi-am dat seama ca are un plan serios. M-am gandit apoi ‘Waaw. Uite-l pe Tiger Woods, probabil cel mai mare atlet al lumii care este gata sa renunte la tot pentru a incepe o viata militara”, povesteste fostul sau antrenor.

Tiger Woods a inceput deja pregatirea pentru a putea trece testele: “A facut mai multe sarituri cu parasuta si exercitii de lupta corp la corp. A alergat cate 7 km in bocanci pentru a se obisnui cu efortul si s-a tarat prin tuneluri”, mai povesteste Haney.

Citeste si:
1 comentarii
  • 1 2012
    Adfcr Esti passionat de p_ok-er si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_ok-er la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Adfcr...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT