Vineri 13 Aprilie 2018, 21:33

A jucat la Borussia Dortmund iar acum marcheaza pentru Romania: "E putin mai greu cu romana, sper sa ma intelegeti!"

Un pusti roman nascut in Germania a dat goluri pentru Borussia Dortmund, dar cea mai mare bucurie a trait-o aseara, cand a marcat pentru Romania.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Leon Peto a fost ca un leu pe teren impotriva Olandei. Pustiul are 15 ani si a fost chemat din Germania la nationala de juniori. El si stelistul Ianis Stoica au marcat cu olandezii.

"E fain sa dai de fiecare data un gol pentru Romania! Ce sa spun, e putin greu cu romana, sper ca ma poti intelegeti toti" a declarat Leon.

Romanii au condus cu 2-0, dar au fost egalati in final. Oricum a iesit mai bine decat in primul meci. Cehia i-a batut cu 6-1 pe juniorii Romaniei.1 comentarii
  • 14 2018
    Doru hahahaha...dupa ce ia UMILIT Cehia de ce nu ati luat Interviú si cu penalty ratat!!!??? 5 jucãtori din UMILINTA cu Cehia sunt pe RELATII in echipa Crivac,Pitu,Luca Florica,Chilili,Ianis Stoica Chilili...Voluntari Antrenor N Grigore secundul si la U16 Luca Florica...baiatul patronului Regal Bucuresti...Claudiu Floricã Pitu fiu de fotbalist Crivac fiu de fotbalist Stoica fiu de fotbalist REZULTAT ROMANIA/CEHIA ...1-6 asta e Romania...
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT