12.000 de oameni la picioarele lui Bute! "Chirurgul Bute!" Vezi cele mai tari momente ale romanului cu Magee!

Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2011, 09:10
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2011, 09:27

Lucian Bute i-a extaziat din nou pe fanii canadieni: are 23 de KO-uri din 28 de victorii dupa ce si-a pastrat titlul mondial a 7-a oara in urma victoriei in fata lui Magee!

Presa canadiana il lauda pe roman dupa victoria prin KO in runda a 10 cu irlandezul Magee!

“Bute a castigat din nou si aratat ca este intr-o alta clasa fata de Magee. Boxeurul de origine romana si-a aratat din nou talentul in meciul de sambata in fata a 12.000 de oameni cand l-a trimis la pamant pe Magee cu un upercut virulent de stanga direct in barbie” a notat site-ul de sport rds.ca

“Ce victorie a reusit Bute! Romanul a aratat o munca de chirurg cum nu s-a mai vazut. Bute este intr-o forma exceptionala iar nivelul sau de box a atins o tehnica incredibila!” au comentat fanii canadieni pentru aceeasi sursa.

"Lucian Bute ramane perfect cu un KO in runda a 10-a in fata lui Brian Magee", a scris The Montreal Gazette.

"Bute l-a doborat de patru ori pe Magee si a castigat in runda a 10-a. Dupa cinci runde relativ dominate de un rabdator si un metodic Lucian Bute, boxeorul din Quebec a hotarat sa isi foloseasca principala arma: croseul. Din acel moment, irlandezul Brian Magee a suferit enorm. Bute l-a trimis la podea pe Magee in runda a saptea si caruselul s-a repetat de doua ori in runda a saptea.Magee a cazut pentru a patra si ultima oara in runda a zecea, dupa un upercut perfect. Arbitrul Pete Podgorski a decis ca tortura a mers prea departe si a oprit meciul." au scris cei de la Ruefrontenac.com.

Vezi aici galerie foto cu cele mai tari momente ale lui Bute in meciul cu Magee!
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!