Ziua in care fotbalul se opreste: catalanii anunta greva generala; dupa Barca, Espanyol si Girona s-au alaturat demersului

Ziua in care fotbalul se opreste: catalanii anunta greva generala; dupa Barca, Espanyol si Girona s-au alaturat demersului

Espanyol si Girona au anuntat ca se alatura grevei generale din Catalonia.

Cluburile Espanyol Barcelona si Girona au anuntat ca se alatura grevei generale din Catalonia, urmand exemplul celor de la FC Barcelona.

La fel ca FC Barcelona, Girona si Espanyol au anuntat ca echipele nu vor efectuate antrenamente marti, iar birourile cluburilor vor fi inchise pe tot parcursul zilei.

In total 90% dintre cei 2,26 de milioane de catalani care au votat duminica s-au pronuntat pentru independenta, a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului Cataloniei Jordi Turull, precizand ca aproape 8% dintre votanti au respins independenta, iar restul voturilor au fost albe sau nule. Cel putin 844 de persoane si 33 de politisti au fost ranite in cursul descinderilor violente ale politiei.

In Catalonia sunt inregistrati in total 5,3 milioane de alegatori.

Sindicatul CCOO, unul dintre principalele doua sindicate din Spania a indemnat la organizarea unei greve generale in Catalonia marti, in semn de protest fata de violentele de care au dat dovada politia in cursul referendumului catalan de secesiune.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies