Zidane anunta pe cine "voteaza" la Balonul de Aur: "Merita categoric sa castige! E un fenomen!"

Zidane anunta pe cine "voteaza" la Balonul de Aur: "Merita categoric sa castige! E un fenomen!"

Imperiul contraataca! Manchester City - Barcelona, marti, 1 noiembrie, 21:45, in direct la PRO TV!

Antrenorul celor de la Real Madrid a vorbit inainte de partida cu Alaves din La Liga despre lupta pentru Balonul de Aur si si-a anuntat favoritul: Cristiano Ronaldo!

Anul acesta, trofeul Balonul de Aur va fi acordat in functie de voturile jurnalistilor dupa incheierea parteneriatului dintre FIFA si France Football. Astfel, "votul" lui Zidane nu este decat unul onorific.

"Stiu cum functioneaza (votul pentru Balonul de Aur) dar trebuie judecat mai presus ca orice tot ce a facut in acest an. Cristiano a ajuns la un asemenea nivel incat de fiecare data cand nu marcheaza, pare a fi o problema. A facut multe in 2016 si nu numai la nivel individual, ci mai ales la nivel de echipa, el stie ca datorita muncii sale si a echipelor in care joaca el merita Balonul de Aur" a declarat Zidane.

Sprijinul public acordat de Zidane cu siguranta va imbunatati relatia celor doi dupa cearta din urma cu cateva saptamani cand Zidane l-a schimbat pe Ronaldo iar acesta a avut o reactie nervoasa.

Zidane l-a aparat pe Ronaldo, criticat pentru reactia la golul victoriei marcat de Morata contra lui Bilbao: "E normal sa fie suparat (cand nu marcheaza) pentru ca vrea sa inscrie. Ce face Cristiano Ronaldo este unic, la nivelul sau nu au ajuns multi jucatori de-a lungul timpului. Trebuie sa traiesti cu astfel de episoade, el este in postura unui fenomen si este un fenomen" a mai spus Zidane.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies