raul Real Madrid Spania

"Vine un moment cand toate te dor, te trezesti dimineata si te intrebi daca azi vei mai putea juca fotbal" Interviu spectaculos cu LEGENDA Raul. Ce face dupa ce s-a retras

Raul a spus adio fotbalului. Acum traieste alaturi de familie si se uita la meciuri doar din tribuna sau de la TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 13:04
Data actualizarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 13:12

Legenda Realului a vorbit despre cariera sa, rivalitatea cu Barcelona, dar si momentele mai putin placute de pe Bernabeu.

BANII NU I S-AU URCAT LA CAP
"Eu am avut familia si modul meu de-a fi. Sunt un ciudat. Nu imi plac masinile, ceasurile. Eu iubesc viata, detaliile, sa ma plimb, natura, sa vad un film, sa ma uit la sport, sa fiu cu prietenii si sa beau o bere"

IDOL
"Primul meu idol a fost Maradona"

MOURINHO
"Toti jucatorii au vorbit bine de el si a facut o treaba extraordinara la Real Madrid"

CRISTIANO RONALDO
"Este o bestie din punct de vedere fizic, un om bun. Am o relatie excelenta cu el"

REAL MADRID
"Visul meu era sa ma retrag de la Real, dar copiii mei cresteau, era presiune... am decis in 2010 ca e timpul sa plec. A fost emotionant cand am ajuns in Germania. Mi-a fost teama sa nu se acomodeze copiii, dar nu a fost asa. Apoi a fost Qatar. Nu regret nimic, ce am invatat asa nu poti obtine din toate cartile de la universitate"

"Cea mai frumoasa perioada a mea a fost la Real Madrid, dar a fost si un moment cand nu mi-a mai placut, cand am inceput sa pierd energie, mintea vrea, dar corpul nu mai poate. Vine un moment cand toate te dor, te trezesti dimineata si te intrebi daca azi vei mai putea juca fotbal"

BARCELONA
"Real si Barca au nevoie una de cealalta. Eu ma bucur cand o echipa din Spania castiga Champions League. De ce sa ii doresc raul cuiva? Nu e in natura mea"

 

Modifică setările cookies