Neymar da Silva Neymar transfer neymar transfer neymar psg transfer neymar real madrid Spania

Transferul lui Neymar la Real se face in 2019! Motivele din spatele unei mutari COLOSALE: anuntul facut in Spania

Neymar va ajunge la Real Madrid in 2019.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Februarie 2018, 18:19
Data actualizarii: Joi 15 Februarie 2018, 18:22

Cel mai arzator vis al lui Florentino Perez se va realiza peste un an. Desi presa internatioala a speculat pe seama unui transfer al brazilianului inca din aceasta vara, MundoDeportivo da ca sigura mutarea in 2019.

Motivele din spatele transferului nu sunt neaparat unele de natura sportiva. Potrivit sursei citate, PSG vrea sa-l mai tina pe Neymar inca un an pentru a amortiza total investia de 222 de milioane de euro facuta in vara anului trecut. De asemenea, conducerea lui PSG spera ca Neymar sa castige Balonul de Aur in 2018, dupa Campionatul Mondial, ceea ce ar reprezenta un boost urias pentru gruparea pariziana sa dea un castigator de Balon de Aur.

De asemenea, Tamim bin Hamad Al-Thani (emirul Qatarului) si Nasser Al-Khelaifi (presedintele PSG-ului) sunt singuri ca un eventual triumf al lui Neymar in lupta pentru Balonul de Aur ar consolida relatiile cu Qatar Airways, in perspectiva Campionatului Mondial din 2022 ce va fi gazduit de Qatar.

Conform MundoDeportivo, motivul pentru care Real Madrid insista pentru transferul lui Neymar nu are neaparat in spate considerente sportive, ci mai degraba economice. Neymar va deveni astfel principalul star al lumii fotbalului si unul dintre cele mai importante "produse de marketing" din industria sportului.

Modifică setările cookies