Toata lumea vrea sa-l 'RUPA'! TINTA nr.1 din La Liga: el e cel mai faultat jucator! De cate ori pateste asa ceva pe meci:

Toata lumea vrea sa-l 'RUPA'! TINTA nr.1 din La Liga: el e cel mai faultat jucator! De cate ori pateste asa ceva pe meci:

Prima liga din Spania a oferit cifrele care demonsteaza care e cel mai faultat jucator.

Toata lumea crede ca Messi, Ronaldo, Neymar sau Bale sunt tintele numarul 1 ale fundasilor adversi, din cauza tehnicitatii lor, numai ca primul nume este surpriza.

Carlos Vela (Real Sociedad) si Lucaz Vazquez (Espanyol) sunt cei mai faultati jucatori, cu cate 64 de atacuri suferite, anunta AS.

Vela este primul, de fapt, cu un fault la 24 minute si 39 secunde, adica aproape patru faulturi/meci. Vazquez este lovit o data la 25 minute si 42 secunde. 

Locul 3 este detinut de Fede Cartabia (Cordoba) - 63 faulturi, in timp ce Neymar este al cincilea (58), iar Messi al saptelea (52).

In clasamentul celor mai duri jucatori, primul este polonezul Grzegorz Krychowiak (Sevilla), cu 58 de faulturi, urmat de brazilianul Jonathas (Elche) - 54 si uruguayanul Christian Stuani (Espanyol) - 52.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies