Tactica murdara a Barcei! Neymar nu vrea sa mai auda in viata lui de Guardiola si Messi! Gestul de neiertat al lui Rosell:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 08:48

	Tactica murdara a Barcei! Neymar nu vrea sa mai auda in viata lui de Guardiola si Messi! Gestul de neiertat al lui Rosell:

Transferul lui Neymar la Barcelona a picat definitiv! Pustiul de 19 ani al lui Santos negociaza doar cu Mourinho!

Wagner Ribeiro, agentul lui Neymar, s-a declarat mahnit de atitudinea lui Rosell, care a incercat sa negocieze cu jucatorul si cu tatal acestuia, pe ascuns! "Rosell trebuia sa vina la mine, sa vina la Santos, sa vorbim. Nu mi-a placut deloc cum s-a comportat. S-a dus sa vorbeasca direct cu Neymar si cu tatal lui, cand jucatorul era la nationala. Santos m-a delegat pe mine sa negociez, Rosell trebuia sa vina la mine", a spus agentul la ESPN.

"Acum negociem doar cu Real! Florentino Perez este un om foarte corect. In plus, lumea nu stie asta, dar cand Neymar avea 13 ani, s-a antrenaty 15 zile cu Real. Clubul s-a purtat de nota 10 cu el, a vrut sa semneze, dar tatal jucatorului a considerat ca e mai bine sa ramana atunci la Santos. Daca ar fi sa aleg eu, Neymar ar merge pe Bernabeu si maine", a mai spus acesta.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT