Luni 11 Iulie 2011, 08:48

Tactica murdara a Barcei! Neymar nu vrea sa mai auda in viata lui de Guardiola si Messi! Gestul de neiertat al lui Rosell:


	Tactica murdara a Barcei! Neymar nu vrea sa mai auda in viata lui de Guardiola si Messi! Gestul de neiertat al lui Rosell:

Transferul lui Neymar la Barcelona a picat definitiv! Pustiul de 19 ani al lui Santos negociaza doar cu Mourinho!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Wagner Ribeiro, agentul lui Neymar, s-a declarat mahnit de atitudinea lui Rosell, care a incercat sa negocieze cu jucatorul si cu tatal acestuia, pe ascuns! "Rosell trebuia sa vina la mine, sa vina la Santos, sa vorbim. Nu mi-a placut deloc cum s-a comportat. S-a dus sa vorbeasca direct cu Neymar si cu tatal lui, cand jucatorul era la nationala. Santos m-a delegat pe mine sa negociez, Rosell trebuia sa vina la mine", a spus agentul la ESPN.

"Acum negociem doar cu Real! Florentino Perez este un om foarte corect. In plus, lumea nu stie asta, dar cand Neymar avea 13 ani, s-a antrenaty 15 zile cu Real. Clubul s-a purtat de nota 10 cu el, a vrut sa semneze, dar tatal jucatorului a considerat ca e mai bine sa ramana atunci la Santos. Daca ar fi sa aleg eu, Neymar ar merge pe Bernabeu si maine", a mai spus acesta.

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic