Surpriză majoră: cine va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid în sezonul următor

Endrick Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 20:12
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 20:11

Tricoul cu numărul 9 de la Real Madrid a rămas vacant după plecarea lui Karim Benzema la formația saudită Al Ittihad.

În stagiunea actuală, niciun alt jucător nu a preluat tricoul respectiv. Real Madrid a transferat un atacant, pe Joselu, însă experimentatul vârf a preferat numărul 14.

Endrick va fi noul număr 9 de la Real Madrid

Din sezonul următor, celebrul tricou purtat în trecut de Karim Benzema, Ronaldo Nazario, Ivan Zamorano sau chiar Cristiano Ronaldo va ajunge la puștiul brazilian Endrick. Atacantul în vârstă de 17 ani a ajuns la un acord cu Real Madrid în urmă cu câteva luni, însă va deveni oficial jucătorul spaniolilor abia în iulie 2024, când va deveni major.

As scrie că Real Madrid are încredre deplină în Endrick, chiar dacă marele talent din fotbalul brazilian nu traversează un sezon extraordinar la Palmeiras. În 42 de meciuri din actuala stagiune, sud-americanul a marcat doar opt goluri și a oferit un assist.

"Endrick va sosi în Spania după ce va împlini 18 ani, pe 24 iulie. Nu s-a semnat nimic, însă acordul dintre club și jucător oferă asigurări că Endrick va participa la cantonamentul din vară.

Endrick este pe cale să își îndeplinească visul și să poarte tricoul cu numărul 9 lăsat liber de Benzema. Tricoul îi este rezervat lui, în ciuda sosirii lui Joselu".

  • 35 de milioane de euro va plăti Real Madrid celor de la Palmeiras, însă suma totală a mutării poate ajunge la 60 de milioane de euro, în funcție de bonusurile din contract

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!