SUPER FOTO! Cum arata DRAGONUL de pe noile tricouri prezentate astazi de Real Madrid! James Rodriguez: "Am ajuns intr-o alta lume"

SUPER FOTO! Cum arata DRAGONUL de pe noile tricouri prezentate astazi de Real Madrid! James Rodriguez: "Am ajuns intr-o alta lume"

Real Madrid si-a prezentat astazi intr-o conferinta de presa al trilea echipament pentru acest sezon.

Real apeleaza si la mitologia chineza pentru acest sezon. Noile tricouri, negre, cu dungi albe, au pe piept imprimat un dragon. Real Madrid, Casillas, Xabi Alonso si Bale au fost cativa dintre jucatorii care au prezentat noile tricouri:

"Madrid este un club din alta lume. E unic. Sa joc langa atatea staruri este unic si sper sa devin cat mai bun. Este grozav sa joc pentru un club care vrea sa mereu sa castige. Sper sa si castigam tot ce ne propunem. Noul tricou este simpatic, mai ales datorita desenului de pe piept.", a spus James Rodriguez.

"Este dificil sa castigam titlul, dar avem entuziasm si dorinta mai mare decat am avut anul trecut. Avem o echipa buna si noi jucatori.", a declarat si Iker Casillas.

La prezentare, Xabi Alonso a declarat: "Sper ca dragonul sa ne dea putere", iar Bale a spus: "Trebuie sa castigam Champions League si anul asta si sa acem istorie. Mereu este presiune pe un club ca noi."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies