Suarez, Neymar, Messi vs. Bale si Cristiano Ronaldo. Afacerea de 400 mil euro dupa care Real e obligata sa faca un MEGA transfer

Suarez, Neymar, Messi vs. Bale si Cristiano Ronaldo. Afacerea de 400 mil euro dupa care Real e obligata sa faca un MEGA transfer

 Dupa ani de zile in care s-au laudat ca ei fabrica Baloane de Aur, in timp ce Real Madrid le cumpara, Barcelona a schimbat regula.

Catalanii au reusit ca in ultimii doi ani sa plateasca 198.5 milioane de euro pe doua dintre cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. Alaturi de Leo Messi si de Neymar, pentru care Barcelona a platit suma record de 111.7 milioane de euro, din sezonul viitor pe Camp Nou va juca si fostul golgeter al lui Liverpool, Luis Suarez.

Suarez a fost transferat vineri de la Liverpool pentru suma de 81 de milioane de euro, devenind astfel al 4-lea cel mai scump transfer din istoria fotbalului. In topul celor mai scumpe transferuri din lume, Neymar conduce cu 111.7 milioane de euro, urmat de Cristiano Ronaldo, cu 96 de milioane de euro, si Gareth Bale, cu 91 de milioane de euro.

Top 5 al celor mai scumpe transferuri din istorie este completat de Zlatan Ibrahimovic, care a fost luat de Barcelona in 2009 cu 69 de milioane de euro.

Daca Barcelona conduce o conduce cu 3-2 pe Real Madrid in top 5 al celor mai scumpe transferuri din istorie, galacticii pot muta in aceasta vara cun un atacant de exceptie. Alaturi de Bale si Ronaldo, la Real ar putea juca din sezonul viitor Radamel Falcao.

Cel putin 60 de milioane de euro trebuie sa ofere Real Madrid pentru ca AS Monaco sa ia in considerare oferta. Daca oferta va trece peste 69 de milioane de euro, iar AS Monaco va accepta, Falcao va ajunge pe cel putin locul 5 in topul celor mai scumpe transferuri, in locul lui Zlatan.

Cine are cel mai tare atac al lumii in momentul de fata? (10696 voturi)
 
Barcelona: Neymar, Messi, Suarez
41.32%
4420 voturi
 
Real Madrid: Cristiano Ronaldo, Bale, Benzema
43.31%
4632 voturi
 
PSG: Ibrahimovic, Cavani, Lavezzi
228 voturi
 
Bayern: Robben, Lewandowski, Muller
11.26%
1204 voturi
 
Manchester City: Aguero, Negredo, Silva
34 voturi
 
Alta echipa (comenteaza in articol)
178 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies