Spania

Starul decisiv pentru Real Madrid în acest sezon, desființat de un campion mondial: „E un măgar! Nu știe cum să înscrie goluri!”

Un fost campion mondial cu Brazilia nu este impresionat de cifrele starului de la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 14:48
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 15:00

Vinicius Junior (21 ani) traversează un sezon excepțional, cu 17 goluri și 18 pase decisive în toate competițiile, și se află în cea mai bună perioadă de când s-a transferat la Real Madrid. Aceste realizări datorându-se și parteneriatului excelent pe care l-a creat cu Karim Benzema (34 ani) în linia ofensivă.

Doar că acest lucru nu este suficient pentru Luizao (46 ani). Fostul campion mondial cu Brazilia în 2002 a criticat modul în care evoluează Vinicius în atac și judecă deciziile pe care extrema lui Carlo Ancelotti (62 ani) le ia în careul advers. 

Luizao: „Joacă exact ca un diavol!”

„Vinicius e un măgar. Nu știe cum să fure mingea portarului, nu știe cum să înscrie goluri. Trebuie să se antreneze atât la șuturi, cât și la dueluri aeriene.

Se pricepe să ofere pase de gol? Prima pasă de gol dată lui Benzema a venit abia recent. Ca naiba joacă!? Trebuie să se îmbunătățească, să învețe.

Joacă exact ca un diavol. Vinicius ar trebui să se antreneze pentru a finaliza cu piciorul stâng”, a declarat Luizao, conform Marca, în podcastul Jovem Pan Esportes.

Luizao a evoluat în Europa pentru Deportivo la Coruna și Hertha Berlin. Însă cea mai bună perioadă a carierei a avut-o în Brazilia, pentru Corinthians, unde în 109 meciuri a înscris de 76 de ori. 

Modifică setările cookies