Real Madrid jude bellingham la liga Spania

Se întâmplă și la case mai mari! Real Madrid i-a stâlcit numele lui Jude Bellingham. Reacția englezilor

Starul britanic a semnat în această vară cu Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Septembrie 2023, 17:09
Data actualizarii: Marti 05 Septembrie 2023, 17:08

Jude Bellingham (20 de ani) a plecat de la Borussia Dortmund, după ce gruparea „blanco” aa plătit 103 milioane de euro nemților pentru serviciile fotbalistului englez.

Se întâmplă și la case mai mari! Real Madrid i-a stâlcit numele lui Jude Bellingham. Reacția englezilor

În spațiul online a apărut o imagine cu Jude Bellingham care se afla în fața locului său din vestiar, iar GOAL a captat atenția pe numele englezului scris eronat.

În loc de „Bellingham”, cei de la Real Madrid i-au stâlcit numele starului și au scris „Bellimghan”. Englezii nu au trecut însă cu vederea peste greșeala de ortografie.

„După 2-1 cu Getafe, Bellingham și-a reflectat eroismul din dressing, spunând: 'Nu am auzit niciodată un stadion să sune mai tare în viața mea'. A fost, însă, imposibil de ignorat faptul că a fost făcută o greșeală de ortografie pe dulapul lângă care stătea, Real optând pentru 'Bellimgham'”, au scris jurnaliștii britanici.

Sursă Foto: GOAL

Cifrele lui Jude Bellingham

Jude Bellingham și-a făcut junioratul la Stourbridge Juniors și Birmingham City. În 2019, a avansat la nivel de seniori, iar în 2020 Borussia Dortmund l-a transferat pe englez pentru 30.15 milioane de euro.

În iulie 2023, Real Madrid a plătit 103 milioane de euro pe jucătorul care a înscris 24 de goluri și a oferit 25 de pase decisive la Borussia Dortmund, în 132 de apariții și aproximativ 10.000 de minute petrecute în echipamentul nemților.

La gruparea „blanco”, Jude Bellingham face deja senzație. După doar patru meciuri în care a evoluat sub comanda lui Carlo Ancelotti, starul britanic a reuși să marcheze cinci goluri și să ofere un assist.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!