Spania

SCANDAL in vestiar intre Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo! Ce i-a spus capitanul lui CR7 in meciul cu Juventus, de la Torino!

Eliminarea lui Real Madrid din Liga se pare ca a lasat urme adanci pe Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 15:00
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 15:20

Vestiarul este din nou incins la Real, dupa un final de sezon in care galacticii pot rata titlul, iar in Liga s-au oprit doar in semifinale.

Ronaldo nu e in forma de la inceputul sezonului, motiv pentru care dorinta sa prea mare de a marca a inceput sa ii deranjeze pe colegi. Mai ales pe Sergio Ramos.

Din postura de capitan, Ramos are discutii cu fiecare dintre colegii sai si, alaturi de Casillas, ii incurajeaza atunci cand trebuie. Numai ca lui Cristiano cu greu i se poate reprosa ceva, din cauza orgoliului mare al acestuia.

Ramos i-a atras atentia lui Cristiano in pauza meciului cu Juve, in turul semifinalelor Ligii (1-2), ca trebuie sa se gandeasca mai mult la echipa si mai putin la realizarile sale.

"Nu poti sa dai golul tau si pe urma sa uiti de toti, de restul colegilor! Trebuie sa te daruiesti mai mult, sa te sacrifici mai mult", i-ar fi spus Ramos lui Ronaldo, potrivit celor de la El Chiringuito, citati astazi de Mundo Deportivo.

In semifinalele Champions League, Real a cedat la Tornio (1-2) si a remizat la Madrid (1-1) cu Juventus. Italienii vor juca finala in fata celor de la FC Barcelona.

Modifică setările cookies