Spania

S-au inteles DeGeaba! Marca: "Ce ridicol!" Modul incredibil in care a picat afacerea De Gea la Real in ultimul minut al ferestrei de transferuri

Ce trebuia sa fie o simpla formalitate s-a transformat intr-un calvar pentru Real Madrid, Manchester United si David De Gea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 08:13
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 08:15

Transferul lui De Gea pe Bernabeu a picat in ultimul minut al ferestrei de transferuri din Spania. Cluburile au batut palma, jucatorul era gata sa imbrace tricoul galacticilor, dar o eroare de amatori a clubului englez a facut ca transferul sa nu se mai realizeze.

Potrivit jurnalistilor britanici de la BBC, "transferul a cazut din cauza ca un document necesar nu a fost trimis la timp". Presa spaniola o acuza pe Manchester United ca a trimis actele oficiale cu un minut dupa ce fereastra de transferuri din Spania s-a inchis, astfel mutarea nu s-a mai putut realiza.

"In apararea lor, United a sustinut ca are dovada ca a trimis documentele relevante la timp. Ramane de vazut acum daca Real Madrid se va duce la FIFA", scrie BBC. Persoana incriminata pentru aceasta eroare este vicepresedintele lui Manchester United, Ed Woodward.

"Ce ridicol", titreaza astazi Marca din Spania pe prima pagina a ziarului. Daca De Gea s-ar fi transferat la Real Madrid, Manchester United l-ar fi primit la schimb pe Keylor Navas.

Modifică setările cookies