Ronaldo striga "Nooooo!". Starul portughez, in razboi cu FISC-ul spaniol: le-a transmis avocatiilor sa nu negocieze nimic

Ronaldo striga "Nooooo!". Starul portughez, in razboi cu FISC-ul spaniol: le-a transmis avocatiilor sa nu negocieze nimic

Cristiano Ronaldo refuza sa negocieze cu FISC-ul spaniol o posibila reesalonare a platii impozitelor. Acesta este acuzat de frauda fiscala si risca inchisoarea.

Cristiano Ronaldo nu vrea sa negocieze cu FISC-ul spaniol in cazul problemei sale legate de neplata unor impozite. Acesta are pe numele sau patru capete de acuzare pentru ilegalitati financiare.

El Mundo Deportivo, citand date din dosarul Football Leaks, noteaza ca Ronaldo le-a transmis avocatilor ca nu este dispus sa negocieze si i-a mandatat sa spuna ca "acuzatiile nu au niciun fundament". Acesta considera ca ele sunt "usor de demontat de catre orice observator obiectiv".

Ronaldo este acuzat ca a prejudiciat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro prin neplata impozitelor in urma mutarii unor conturi in paradisuri fiscale. El risca pana la 6 ani de inchisoare conform legislatiei spaniole.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații din comisia de muncă au votat. Alocațiile copiilor, majorate cu rata inflației
BRAT
Modifică setările cookies