Ronaldo si-a pus OBRAZUL in fata lui Perez pentru un coleg de echipa! Cum il face PRAF pe Mourinho: "Imi pare rau, nu merita"

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 14:53
Ronaldo si-a pus OBRAZUL in fata lui Perez pentru un coleg de echipa! Cum il face PRAF pe Mourinho: "Imi pare rau, nu merita"

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Cristiano Ronaldo si-a dat drumul la gura dupa ce a scapat de Mourinho. Unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Realului a vorbit in presa din Portugalia despre relatia sa cu Mou.

"Nu vreau sa spun nimic despre acea persoana. Nu merita. Imi pare rau dar nu voi mai vorbi despre el", a spus Cristiano Ronaldo.

Relatiile dintre cei doi s-au deteriorat dupa ce Mourinho a declarat ca exista un singur Ronaldo iar acela nu este Cristiano.

Ronaldo si-a pus obrazul pentru DiMaria
Presa din Anglia a scria astazi despre un amanul senzational pentrecu in vestiarul celor de la Real Madrid. Un jurnalist de la CNN il citeaza pe Di Maria, care declara: “Cristiano Ronaldo l-a rugat personal pe Florentino Perez sa ma pastreze la Real Madrid”

Citeste si:
BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT