Ronaldo risca 15 ani de inchisoare cu EXECUTARE si amenda de 75 mil. euro! Ce propunere i-au facut procurorii

Ronaldo risca 15 ani de inchisoare cu EXECUTARE si amenda de 75 mil. euro! Ce propunere i-au facut procurorii

Cristiano Ronaldo are de facut o algere dificila!

Acuzat ca a facut evaziune fiscala de 15 milioane de euro, Cristiano Ronaldo a fost audiat ieri timp de 90 de minute la tribunal. Portughezul si-a sustinut nevinovatia in fata judecatorilor si a spus ca este persecutat pentru ca numele sau este Cristiano Ronaldo.

Postul Cadena COPE din Spania anunta ca situatia lui Ronaldo este grava, iar jucatorul risca pana la 15 ani de inchisoare cu executare si o amenda de 75 de milioane de euro, daca nu isi recunoaste vinovatia. Daca va recunoaste, Ronaldo va primi o sentinta cu suspendare, la fel ca Messi sau alti jucatori, dar si o amenda de 28 de milioane de euro! Potrivit procurorilor, Ronaldo a inceput sa-si achite darile catre statul spaniol doar cand a vazut ca au inceput controale in lumea fotbalului, insa chiar si asa, nu le-a platit pe toate.

Procesul se anunta unul de durata. Judecatorul din Madrid poate trimite cazul la tribunalul provincial, insa asta abia in 2018.

Si Messi a fost judecat pentru evaziune, insa pentru o suma mult mai mica, de 4 milioane de euro. Argentinianul a primit 21 de luni de inchisoare cu suspendare, insa in cele din urma pedeapsa a fost stearsa in schimbul unei amenzi de 250.000 de euro, dupa ce jucatorul a recunoscut infractiunea comisa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies