Ronaldo nu mai este marele STAR de la Real Madrid! Un jucator a venit TRANSFORMAT la antrenamente! S-a umplut de muschi FOTO

Ronaldo nu mai este marele STAR de la Real Madrid! Un jucator a venit TRANSFORMAT la antrenamente! S-a umplut de muschi FOTO

Presa din Spania anunta ca Ancelotti crede ca un alt jucator va fi cel mai important in sezonul urmator pentru Real Madrid, nu Cristiano Ronaldo.

 

Pachet de muschi

Spaniolii de la El Confidencial scriu ca italianul Carlo Ancelotti a fost impresionat dupa primele 2 saptamani de antrenamente de Gareth Bale, cel care s-a pregatit foarte serios in perioada de vacanta si a pus si mai multi muschi! Forta aratata de Bale l-a impresionat pe Ancelotti iar acesta crede ca Bale va fi in urmatorul sezon cel mai important jucator al echipei.

Acesta lucru este cauzat si de catre accidentarile lui Cristiano Ronaldo, cel care nu a fost la nivel maxim la Campionatul Mondial si au existat si temeri ca nu ar putea sa joace in Supercupa Europei.

Bale a fost transferat sezonul trecut de Real Madrid de la Tottenham pentru 91 de milioane de euro, el reusind 24 de goluri si 8 assisturi in primul sezon in 48 de meciuri. Iar Bale a fost atunci in situatia in care se afla acum Ronaldo, ratand perioada de pregatire din pre-sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies